Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najzgodnija navijačica Vatrenih

Ivana Knoll: Vrlo smo konzervativna zemlja u kojoj je neprihvaćeno slikati se u rublju i kupaćim kostimima

Foto: Instagram
1/7
04.04.2022.
u 14:30

Ivana priča o poslu putem društvenih mreža i objašnjava zašto se u Hrvatskoj to ne cijeni kao pravi posao

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu održanog 2018. godine u Rusiji Ivana Knoll dobila je titulu najljepše navijačice naših vatrenih. Na svom Instagram profilu, gdje ima više od 500 tisuća pratitelja, objavljuje fotografije u izazovnim izdanjima, a u posljednje vrijeme sve se češće javlja iz inozemstva gdje počinje ostvarivati kontakte s novim klijentima te graditi svoj posao i izvan Hrvatske. Influencerica Knoll ima i svoj modni brend u kojem je osmislila kupaće kostime, a žao joj je što se posao na društvenim mrežama još uvijek kod nas ne priznaje kao ozbiljan posao.

– Kod nas sve to zaostaje. Prvo, ljudi to neće ni priznati to kao posao jer misle da je to samo naslikavanje, izvor novca u nemoralu. To je daleko od istine, ja sam otvorila obrt zbog toga, moji glavni prihodi, uz moj modni brend, upravo su moje društvene mreže. Imam puno suradnji, s nekim brendovima imam i višegodišnje ugovore. Za sve to je trebalo jako puno odricanja, truda i ulaganja tijekom godina – rekla je Ivana za 24 sata. Osvrnula se i objavljivanje fotografija u izazovnim izdanjima i dodala kako su joj u Hrvatskoj poručili kako bi trebala smanjiti broj seksepilnih fotografija na društvenim mrežama. 

– Kod nas je problem isto tako što smo vrlo konzervativna zemlja u kojoj je i dan-danas neprihvaćeno slikati se u rublju i kupaćim kostimima, a kako biste to kupili ako ne vidite kako to na tijelu stoji – poručuje Knoll. Kostarika je trenutačna lokacija na kojoj se odmara, a potom će se zaputiti u Los Angeles. 

VIDEO Novi udarac za poznatog TV doktora! Biden zbog ovog traži da hitno da ostavku

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
14:55 04.04.2022.

Nismo,skidaj se i naslikavaj do mile volje

ZG
zg1985
15:55 04.04.2022.

nebitna si i fake

Avatar Django
Django
17:49 04.04.2022.

Dobila titulu najljepše navijačice? Kada? Tko joj je dodijelio? Je li bilo neko natjecanje? Izbor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije