Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ovo je tužno'

Madonna šokirala novim izdanjem, pratitelji zabrinuti: 'Jesi li dobro?'

Foto: Reuters
1/11
04.04.2022.
u 12:30

Kraljica popa (63) je na TikToku objavila video u kojem prvo prekriva grudi, a zatim ljubi ekran. Odjevena je u prozirnu majicu pa su njezine gole grudi još više došle do izražaja.

Kraljica popa Madonna (63) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavatelje na društvenim mrežama. Ovog puta radi se o videu koji je ona objavila na društvenoj mreži TikTok u kojem izgleda neprepoznatljivo. Njezinim obožavateljima posebno je za oko zapeo njezin ''zaleđen izgled'', odnosno da više ne može normalno micati lice. 

Naime, kraljica popa na TikToku objavila je video u kojem prvo prekriva grudi, a zatim ljubi ekran. Odjevena je u prozirnu majicu pa su njezine gole grudi još više došle do izražaja. Mnogi njezini obožavatelji u komentarima su istaknuli da su zabrinuti zbog toga što se s njom događa. „Samo ću se sjetiti kako je izgledala 90-ih. Bila je ikona“, napisao je jedan od pratitelja. „Što se ovdje događa?“, „Jesi li dobro Madonna?“, „Ovo je tužno, što ti je s licem?“, pisali su joj pratitelji. Dodajmo da je video u jednom danu prikupio više od 140 tisuća lajkova i gotovo 28 tisuća komentara.

@madonna

 

♬ original sound - madonna

Inače, ovo nije prvi put da je Madonna šokirala svoje obožavatelje. Pjevačica često objavljuje svoje provokativne fotografije. Nedavno je tako objavila fotografije u toplesu, a njezini obožavatelji nisu bili oduševljeni tim izdanjem. "Stvarno? I Madonna izgleda kao sestre Kardashian", "Više ne izgleda kao ista osoba", "Što joj se dogodilo?", "Samo prestani", "Ove fotografije jednostavno su užasne", "Kako tužno", "Neprepoznatljiva", bili su neki od komentara. 

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drukčije riješiti'

 

Ključne riječi

Komentara 3

MO
montello
13:15 04.04.2022.

Zeli bit mlada a ne moze

TO
TORQUEMADA
13:01 04.04.2022.

Cijepila se...

DU
Deleted user
13:48 04.04.2022.

Kako bi trebala izgledati babetina od 63 godine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije