Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila i s kim uživa

Irena Pecotić nasmijana uživa u Londonu: 'Oni koji šute, zapravo govore puno'

Foto: Instagram
1/9
21.11.2022.
u 17:24

Pratitelje je oduševila vesela Irena novim fotografijama, a to su joj pisali i u komentarima.

Bivša supruga splitskog glazbenika Marka Pecotića Pece (44), farmaceutkinja Irena Pecotić u fokusu je javnosti otkako je Peco javno objavio da se razvodi i te ima novu ljubav. Kasnije se saznalo da je njegova nova ljubav Silvia Dvornik, dugogodišnja prijateljica poznatog pjevača. 

Međutim, čini se kako Irena to sve jako dobro podnosi te se fokusirala na najbitnije osobe u životu - obitelj i prijatelje. A upravo je se s prijateljicom uputila i na putovanje u London, gdje je pozirala nasmijana. 

- Bejbi vodim te u London - njezina je prijateljica najavila već prije nekoliko tjedana na Instagram storyju, a sad je Irena od tamo objavila i fotogradiju. Pozirala je kod Tower Bridgea u Londonu s osmijehom od uha do uha. 

- Ima nešto posebno u toplom studenom i pravim prijateljima - napisala je pored fotografije Irena, a poslije je podijelila fotografije iz Nothing Hilla.

Pratitelje je oduševila vesela Irena novim fotografijama, a to su joj pisali i u komentarima.

"Biti miran i sabran u glavi je noć rijetkih, strpljivost i pozitiva snažnih i hrabrih, a oni koji šute, zapravo govore puno. Šteta što mnogima treba prevoditelj da bi shvatili poatnu šutnje i tišine jedne strane. Tišina je najbolji prijatelj, pametnih, ne postavlja pitanja, a daje odgovore. Ljubim te ljepoto moja divna", napisala joj je jedna pratiteljica, dok su se drugi složili da joj London dobro stoji.

VIDEO>>U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Madafakr
Madafakr
19:06 21.11.2022.

Tko ja si ti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije