Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno progovorila

Hrvatska glumica otkrila kako ju je povrijedila prijateljica: 'Jako me pogodilo'

Foto: Instagram
1/10
27.10.2020.
u 17:40

Mnoge žene već su proživjele slična iskustva, a Marijana je odlučila podijeliti što se njoj dogodilo.

Glumica Marijana Mikulić na društvenim je mrežama podijelila svoja razmišljanja o situaciji koju prolaze mnoge majke. Riječ je naime o 'mom-shamingu', ili , kako tvrde stručnjaci to su majke koje zlostavljaju druge majke zbog njihovog načina odgoja djece.

Ponekad je to suptilno, a nekad čak i doista agresivno. Mnoge žene već su proživjele slična iskustva, a Marijana je odlučila podijeliti što se njoj dogodilo.  

"Sinoć me 'mamšejmala' osoba koju smatram dobrom prijateljicom. Ne želim sada o tome na koji način, jer nemam potrebu ja nju sada analizirati javno, vjerujem da ona ne zna bolje i da je zato rekla što je rekla. " započela je Marijana i nastavila

"Ali toliko me povrijedila, kao žena ženi, majka majci, prijateljica na kraju krajeva... Zašto imamo potrebu prozivati, nabijati komplekse, osjećaj manje vrijednosti?? Jedna žena, koja zna koliko je teško danas biti majka (više djece), i usto raditi, pokušavati ostvariti svoje neke snove, a usto htjeti biti majka koja je uvijek tu za svoju djecu, majka koja kuha, majka koja čita priče prije spavanja, majka koja dolazi na školske priredbe u zgusnutom rasporedu u kojem jedva stigne na wc " dodala je glumica te se zapitala zbog čega netko tako nešto radi.

"Kakva je to potreba? Otkud dolazi? Jel se nakon nabijanja kompleksa nekome, stvaranja osjećaja manje vrijednosti, ta osoba onda osjeća dobro pa zato to radi? (ja se osjećam grozno kada nekom kažem nesto što ga povrijedi) Ne znam je li se lošije osjećam zbog toga što je ona rekla, ili zbog toga što sam dopustila da me to tako pogodi. A pogodilo me jako.. Daj prestanimo govoriti jedne drugima stvari koje će činiti da se žene, majke, osjećaju loše kao žene i majke. Ako nemamo nešto lijepo i motivirajuće reći, to je u redu, mozemo i ne reći nista. Sve se mi trudimo i radimo kako mislimo i možemo najbolje, ne mora me nitko tapšati po ramenu za to, ali ne treba mi ni netko da upire prstom u moje pogreške" zaključila je. 

1/8

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Warded
Warded
20:00 27.10.2020.

"Mamšejming"?! Ahahahaha a jbte koje tuke! Mislim da vam treba mamševing pa ćete se prestati opterećivati glupostima, a osobito tuđim mišljenjem! Uostalom mama pametnjakuša je uvijek bilo, samo što su tad ljudi i prijateljice bile iskrene i jednostavno bi rekle "aj ne *eri!" A vi clendrate po "mrežama" 😂😂😂😂 zbog "korektnosti". Uostalom ja i danas onom tko mi kenja kažem u facu aj od*ebi!

LE
lector2corrector
18:57 27.10.2020.

i nakon ponovnog čitanja, ništa ne razumijem. osim možda novog pojma. Posebno ne razumijem glumi li u ovom članku ili ne.

MA
Masnica3
20:31 27.10.2020.

To imaju sve normalne žene, rade, trče od jutra do sutra. Trgovkinje rade za 3500,00 kn. Ljude koji to ne pasu kažes sto imaš i idemo dalje ili ih otkačiš. A ove predstave nikad nisam mogla razumjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije