Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Matea rasplakala mnoge: Živjeli smo u teškom siromaštvu, a nakon smrti majke nisam nikome htjela biti na teret

Foto: RTL
1/5
27.10.2020.
u 14:51

Nekim kandidatima, kako sami tvrde nije bilo lako još od djetinjstva, a definitivno nije bilo lako ni Matei Cakić, koja je ove godine najmlađa kandidatkinja.

Kandidati reality showa 'Život na vagi' često dijele svoje životne priče u showu. Mnogima nije bila lako još od djetinjstva, a definitivno nije bilo lako ni Matei Cakić, koja je ove godine najmlađa kandidatkinja. 

Zbog njezine životne priče mnogi su proplakali, a ni treneri nisu uspjeli ostati ravnodušni.

"Nakon što mi je majka počinila suicid, nisam nikome htjela biti na teret i otišla sam sama izboriti se za sebe" otkrila je Cakić za RTL.hr.

"Mi smo godinama, otkad ja znam za sebe, bili u teškom siromaštvu. Nakon što se to desilo, nisam htjela biti nikome na teret jer stalno sam se mijenjala, živjela sam malo s bratom, malo s bakom... Nakon nekog vremena shvatite da nikome nije lagano, a kad ja dođem onda je još teže. Pa sam odučila početi raditi nakon srednje škole i to mi je bio prioritet. Znači, zarađivanje novca i osamostaljenje" zaključila je kandidatkinja. 

1/9

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
zoranos
15:35 27.10.2020.

Sve su to divni i krasni ljudi i ja im se dvim na trudu ... ali kako netko može živjeti u teškom siromaštvo i imati 120kg??? Ja nisam siromašan, ali ne mogu jesti losos svaki dan jer mi je to preskupo. Ok slatkiša ima jeftinih a od njih se najviše deblja, ali opet ne može siromah imati 120kg! Treba netko platiti toliku hranu, osim ako se ne radi o nekom metaboličkom poremečaju koji ovdje nisam pročitao da postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije