Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MUŠKI SVIJET'

Gruica otkrila koga je podržala na izborima, fanovi je napali: 'Ovo ti nije trebalo'

Foto: Instagram
1/6
06.07.2020.
u 21:30

- Svi moji odabiri na jednom mjestu - napisala je Gruica te citirala poznatu pjesmu Jamesa Browna "It's a Man's Man's Man's World"

Splitska glumica Ana Gruica jučer je tijekom predizborne šutnje na svom Instagram profilu objavila fotografiju kojom je iznenadila svoje pratitelje. Na njoj su u prvom planu bili Andrej Plenković i Vili Beroš, a odmah iza njih njen suprug Boran Uglešić.

- Svi moji odabiri na jednom mjestu - napisala je Gruica te citirala poznatu pjesmu Jamesa Browna "It's a Man's Man's Man's World".

- Ovo je muški svijet, no ne bi bio ništa bez žene ili djevojke - citirala je Browna glumica koja je nakon toga dobila nekoliko negativnih komentara. 

Foto: Instagram screenshot

- E, sad si ga stvarno zas*ala. Uvijek sam se pitao koji to ljudi nakon svih laži, krađa, licemjerja pod lažnim domoljubljem i dalje glasaju za HDZ. Eto, izgleda ovakvi kao ti", "Iskreno, ovo ti nije trebalo... Baš sam te smatrala frajericom i pametnom ženom, sad počinjem sumnjati...", "A izborna šutnja", neki su od komentara. 

1/11

Glumica im je odgovorila sinoć nakon izbora na Instagram Storyju. " "Da, baš sam zas*ala. Pogledajte rezultat na semaforu", napisala je Gruica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije