Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
+18 misli

Gospodin Savršeni: 'Žene su u potpunosti zaboravile da mogu postići orgazam'

Foto: Instagram
1/4
11.09.2019.
u 10:12

Gospodin Savršeni Mijo Matić na svom Instagramu dijeli životne mudrsoti, a posebno se osvrnuo na misterij ženskog orgazma.

Osobni trener, prvak Hrvatske u bodybuildingu, vatrogasac, model, bloger Večernjeg lista, a potom i Gospodin Savršeni. Sve je to upravo tim redom Mijo Matić – najpoželjniji hrvatski neženja za kojeg se bori 19 ljepotica u hrvatskoj inačici popularnog „The Bachelora“.

Na svom blogu na Večernjakovoj Blogosferi često s čitateljima dijeli životne misli na različite teme, a to često radi i na Instagramu pa se jednom prilikom posebno dotaknuo seksualnosti i ženskog orgazma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kad su dvoje ljubavnika u dubokom orgazmu, oni se stapaju jedno s drugim; žena više nije žena, muškarac više nije muškarac. Postaju poput kruga yina i yanga, zadirući jedno u drugo, srećući se jedno u drugom, stapajući, zaboravljajući vlastiti identitet. Zato je ljubav prekrasna. - Što se događa u orgazmu, u seksualnom orgazmu? Morate to razumjeti, jer to će vam dati ključ za konačni orgazam. Što se događa? Kad se dvoje ljubavnika nađu... Zapamtite:dvoje ljubavnika, a ne muž i žena, jer to se skoro nikad ne događa mužu i ženi, zato što muž i žena sve više postaju nepromjenjive uloge, oni se ne stapaju i ne teku jedno u drugo. "Muž" je postala uloga, "žena" je postala uloga. Oni glume. Žene i muževi su društveni fenomen... Institucija. To nije odnos, to je institucija; prisilna pojava- događa se ne zbog ljubavi, već zbog drugih razloga: ekonomske sigurnosti, djece, društva, kulture, religije, svega osim ljubavi. Orgazam se skoro nikada ne događa između muža i žene- osim ako nisu i ljubavnici. I to je moguće: Ljubavnik može voljeti svoju ženu. Tada je to potpuno drugačije, ali onda to uopće nije brak, to više nije institucija. - Neki su potpuno zaboravili što je orgazam. Unatrag nekoliko godina, žene su postale svjesne da je orgazam nešto što je vrijedno postići;inače, žene su potpuno zaboravile da njihovo tijelo ima mogućnost postizanja orgazma. To je jedna od najnesretnijih stvari koja se mogla dogoditi čovječanstvu. Kad žene ne mogu postići orgazam, ne mogu zapravo ni muškarci, jer orgazam je susret dvoje. Samo dvoje, kad se stope jedno u drugo, ga mogu postići. Ne radi se o tome da ga jedno može postići a drugo ne-ta mogućnost ne postoji. Opuštanje je moguće, ejakulacija je moguća, olakšanje je moguće, ali ne i orgazam. Što je orgazam? - Orgazam je stanje u kojem se vaše tijelo više ne osjeća kao materija, ono vibrira poput energije, elektriciteta. Vibrira tako duboko, iz samog temelja, da vi potpuno zaboravljate da je ono materijalna stvar. - Ono što postoji je elektricitet a ne materija. U orgazmu vi dolazite do tog dubljeg sloja vašeg tijela, gdje više ne postoji materija nego samo valovi energije; vi postajete pulsirajuća energija, vi vibrirate. 🙃👇

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic) on

- Kad su dvoje ljubavnika u dubokom orgazmu, oni se stapaju jedno s drugim; žena više nije žena, muškarac više nije muškarac. Postaju poput kruga yina i yanga, zadirući jedno u drugo, srećući se jedno u drugom, stapajući, zaboravljajući vlastiti identitet. Zato je ljubav prekrasna. Što se događa u orgazmu, u seksualnom orgazmu? - započeo je dugačku objavu.

- Morate to razumjeti, jer to će vam dati ključ za konačni orgazam. Što se događa? Kad se dvoje ljubavnika nađu... Zapamtite:dvoje ljubavnika, a ne muž i žena, jer to se skoro nikad ne događa mužu i ženi, zato što muž i žena sve više postaju nepromjenjive uloge, oni se ne stapaju i ne teku jedno u drugo. "Muž" je postala uloga, "žena" je postala uloga. Oni glume. Žene i muževi su društveni fenomen... Institucija. To nije odnos, to je institucija; prisilna pojava - događa se ne zbog ljubavi, već zbog drugih razloga: ekonomske sigurnosti, djece, društva, kulture, religije, svega osim ljubavi.

- Orgazam se skoro nikada ne događa između muža i žene- osim ako nisu i ljubavnici. I to je moguće: Ljubavnik može voljeti svoju ženu. Tada je to potpuno drugačije, ali onda to uopće nije brak, to više nije institucija. Neki su potpuno zaboravili što je orgazam. Unatrag nekoliko godina, žene su postale svjesne da je orgazam nešto što je vrijedno postići;inače, žene su potpuno zaboravile da njihovo tijelo ima mogućnost postizanja orgazma. To je jedna od najnesretnijih stvari koja se mogla dogoditi čovječanstvu. Kad žene ne mogu postići orgazam, ne mogu zapravo ni muškarci, jer orgazam je susret dvoje. Samo dvoje, kad se stope jedno u drugo, ga mogu postići. Ne radi se o tome da ga jedno može postići a drugo ne-ta mogućnost ne postoji. Opuštanje je moguće, ejakulacija je moguća, olakšanje je moguće, ali ne i orgazam. Što je orgazam? - upitao se Mijo.

Kad se uhvati pera, na Večernjakovoj Blogosferi dijeli savjete za bolji život i često se dotiče filozofskih tema. Tako u jednoj objavi tvrdi da čovjek robuje „fiktivnom poretku“.

 – Sve fikcije su tu da se ispuni neka psihološka potreba. Ne stvarajte fikcije. Kad jednom stvorite fikciju, onda morate stvoriti tisuću i jednu fikciju da biste je podržali, zbog toga što ona nema oslonac u stvarnosti – tvrdi Mijo, a među ostalim kaže sljedeće: – Imajte na umu da sloboda nije ideal, priželjkivani cilj. Mi ne “postajemo”, već jednostavno “jesmo”. Cilj vježbanja jest “biti” umjesto “posjedovati”.

Mijo kao osobni trener ima puno iskustva u radu s ljudima i često gleda napore klijenata da ostvare promjene, a potaknut njihovim borbama dao je odgovor i na pitanje koja je uloga trenera. 

 

 

Komentara 6

ČR
črnamatizemla
10:30 11.09.2019.

Jbtled taj se razme u ljubav i brak ko Dubravka Šuica u demokraciju i demografiju. Malo ste pretjerali s tim njuejdžerskim šarlatanima na toj vašoj blogosferi.

DU
Deleted user
11:38 11.09.2019.

Vatrogasac piše o seksualnosti i postizanju orgazma. Za krepati.

CO
coolman
13:03 11.09.2019.

Nemreš verovat! !?? :) :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije