Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Bivša kandidatkinja showa ponovo u borbi za Gospodina Savršenog

Foto: Instagram screenshot
1/5
09.09.2019.
u 08:30

Klara Perko ne odustaje u potrazi za muškarcem svojih snova, a uskoro ćemo saznati kako će se snaći u novoj sezoni popularnog showa.

Kandidatkinja prve sezone showa Gospodin Savršeni, Klara Perko, vraća se u borbu za ružu, piše RTL.

Gledatelje i ostale djevojke iz showa osvojila je svojim prirodnim ponašanjem i duhovitim komentarima. Ispričala je i kako je izgledalo kad je ponovo ušla u kuću među nove suparnice u borbi za ljubav.

Foto: Instagram screenshot

- Kada sam ušla u kuću, sve su cure ostale iznenađene. Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta - rekla je Klara i nije skrivala uzbuđenje, piše RTL. Klara je i prije ovog showa imala iskustvo sudjelovanja u realityju što joj daje dodatnu prednost nad ostalim kandidatkinjama. U njemačkom showu, naime, Klara je pokazala da je ozbiljna suparnica.

Nakon što se skinula gola u realityju Adam i Eva, podignula je na noge cijelu Hrvatsku i Hercegovinu, posebice svoj Široki Brijeg. Dok bi druge te kritike i uvrede pokolebale, Klara je nastavila u svom stilu. Ubrzo se skinula i za jedan njemački magazin.

– Riječ je o jako lijepim fotografijama, umjetničkim, kreativnim, izgledaju seksi, nimalo jeftino. Svaka je fotografija priča za sebe – rekla je Klara za Fenix magazin. Kako će reagirati okolina, nije ju bilo briga.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

– Nakon "Adama i Eve" reakcije i uvrede su me pogodile, ali sad sam zrelija, neće me smetati to što ljudi pričaju – rekla je Klara. Zbog obnaživanja na televiziji izgubila je i nekoliko prijateljica te se svađala s obitelji.

Jednom prilikom rekla je i kako joj dečko ne treba biti bogat, ali u Bentleyu bi lakše plakala. Poslije showa više se u javnosti nije skidala ''do kraja''. Osim na televiziji, Hrvatica s njemačkom adresom voli se skidati i na društvenim mrežama.

Na svojim profilima na društvenim mrežama ima mnogo fotografija u provokativnim izdanjima, no kaže da je inače povučena i mirna. Sebe je opisala kao iskrenu, lojalnu osobu koja voli ljude i ne voli se svađati. Idealan partner za nju, kaže, ne smije biti škrt ili hvalisavac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije