Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
intervenirala hitna

Glumcu osuđenom za dvostruko ubojstvo pozlilo u restoranu

Foto: Youtube Screenshot
1/4
06.06.2019.
u 16:41

Glumcu Žarku Lauševiću pozlilo je u jednom zemunskom restoranu te mu je pružena pomoć na licu mjesta.

Srpski mediji doznaju da je 59-godišnjem glumcu Žarku Lauševiću pozlilo tijekom ručka u jednom restoranu u Zemunu. Uskoro je stigla Hitna i pružila mu pomoć, piše Kurir. Srpski novinari tvrde da Žarko nije otišao u bolnicu te da je glumcu pozlilo uslijed povišenog tlaka.

Vlasnik restorana iz Zemuna nije komentirao slučaj za ikoga.

Laušević je u filmskoj industriji od kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a hrvatskoj publici najviše je poznat po ulozi u filmu "Oficir s ružom" te u seriji "Senke nad Balkanom" u kojoj je glumio princa Karađorđevića.

Podsjetimo, Laušević je proveo dvije i pol godine u zatvoru jer je 1993. godine u Podgorici u tučnjavi ubio dvojicu, a ranio jednog mladića. U svojoj knjizi "Sve prođe, pa i doživotna" opisao je zatvorske dane u  zatvoru Zebeli. 

Kurir je prenio isječke iz njegove knjige u kojoj opisuje seksualno iskustvo iz zatvora.

Gledam zglobove iznad klompi. Polako podigoh pogled. Nisam ja imao mnogo vremena. Jesam li imao izbora? Spustila se, gurnula me i svukla mi trenirku. Ležim na hladnom betonu dok medicinska sestra kreće da me oralno nagovara.  Scena je kao u malo gorim porno-filmovima. Razmišljam, gdje li je narednik? U onim najgorim pornićima on bi sad naišao i priključio nam se.  Nadam se da neće. Ne! Ne mogu.  'Ne sviđam ti se?', prošaputa. Ima lijepe, zdrave zube. 'Mom prijatelju u petici treba pomoć.' 'A tebi, što tebi treba?', pita me šapatom, počeo sam sebe uvjeravati da u stvari uopće nije ružna. Kad je i posljednja obrana mog tijela pala, pristala i ustala, sjela je na mene i kao da je na nekom egzotičnom mjestu sa svim vremenom ovog  svijeta, počela je lagano da se ljulja i uzdiže...


Laušević je nakon odsluženja kazne otišao živjeti u Ameriku, a 2001. godine, nakon što je njegova presuda ukinuta pred Vrhovnim sudom Crne Gore, osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora od 13 godina zbog prekoračenja nužne obrane u sukobu u kojem je sudjelovao. Glumca je 2011. pomilovao predsjednik Srbije Boris Tadić. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije