Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žarko Laušević

Glumac u knjizi opisuje seksualno iskustvo iz zatvora: Gurnula me i svukla

12.12.2018.
u 13:13

Laušević je osuđen jer je 1993. godine u kafiću u Podgorici u tučnjavi ubio dvojicu i ranio jednog mladića

Glumac Žarko Laušević objavio je svoju treću knjigu "Sve prođe, pa i doživotna" u kojoj opisuje zatvorske dane provedene u zatvoru Zabela.

U ovom zatvoru glumac je proveo dvije i pol godine, a sve skupa iza rešetaka proveo je četiri godine i sedam mjeseci. Podsjetimo, Laušević je osuđen jer je 1993. godine u kafiću u Podgorici u tučnjavi ubio dvojicu i ranio jednog mladića. Kurir prenosi 
isječke iz njegove knjige u kojoj opisuje i seksualno iskustvo iz zatvora. 

Gledam zglobove iznad klompi. Polako podigoh pogled. Nisam ja imao mnogo vremena. Jesam li imao izbora? Spustila se, gurnula me i svukla mi trenirku. Ležim na hladnom betonu dok medicinska sestra kreće da me oralno nagovara. 

Scena je kao u malo gorim porno-filmovima. Razmišljam, gdje li je narednik? U onim najgorim pornićima on bi sad naišao i priključio nam se.  Nadam se da neće. Ne! Ne mogu. 

'Ne sviđam ti se?', prošaputa. Ima lijepe, zdrave zube. 'Mom prijatelju u petici treba pomoć.'

'A tebi, što tebi treba?', pita me šapatom, počeo sam sebe uvjeravati da u stvari uopće nije ružna. Kad je i posljednja obrana mog tijela pala, pristala i ustala, sjela je na mene i kao da je na nekom egzotičnom mjestu sa svim vremenom ovog  svijeta, počela je lagano da se ljulja i uzdiže...- isječak je iz knjige u kojoj Laušević opisuje seksualno iskustvo iz zatvora.

Laušević je nakon odsluženja kazne otišao živjeti u Ameriku, a 2001. godine, nakon što je njegova presuda ukinuta pred Vrhovnim sudom Crne Gore, osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora od 13 godina zbog prekoračenja nužne obrane u sukobu u kojem je sudjelovao. Glumca je 2011. pomilovao predsjednik Srbije Boris Tadić. 

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
17:01 12.12.2018.

Saad, nisam pametan, vidim pratite naše komšije bolje više i ljepše nego kad smo boli u zajedničkoj državi. Ovaj, Balašević, Samarđić, Brenu nešto trbuh boli, onaj se napio ko letva pa se stumbao, a mi ga žalimo suze ronimo, daa je naš bio pijam je..li bi mu mamicu, ali komšija je jadan "obnevideo pa grunuo".Sad neznam dali VL komšije kupuju, al dobar reklamni trik bi bio da se štampa na čirilici recimo.

DU
Deleted user
14:12 12.12.2018.

I ovo je članak za dnevne novine? Tako jedno bolesno društvo!!!

DU
Deleted user
15:52 12.12.2018.

Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije