Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mislio

Glumac u 50. oženio 16-godišnjakinju, a sad tvrdi: 'Nisam znao da će me svi napustiti'

Foto: Profimedia
1/3
13.02.2020.
u 17:20

Hutchison je zbog nekonvencionalnog braka s tinejdžericom završio na crnoj listi Hollywooda. Zbog toga je odlučio izdati memoare u kojima planira opisati sve što se dogodilo.

Glumac Doug Hutchinson, najpoznatiji po ulozi negativca u filmu 'Zelena milja' kazao je da mu je karijera propala nakon što je oženio 16-godišnjakinju, Courtney Stodden.

Naime, kad su se Doug i Courtney upoznali on je već bio u pedesetima. 

Hutchison je zbog nekonvencionalnog braka s tinejdžericom završio na crnoj listi Hollywooda. Zbog toga je odlučio izdati memoare u kojima planira opisati sve što se dogodilo.

Brak Douga i Courtney okončan je tek početkom ove godine. Glumac je rekao kako je pretpostavio da će razlika u godinama privući pažnju, no nije mislio da će mu zbog toga patiti poslovni život. Doug je vjerovao da će ljudima biti dovoljno to što su ga prihvatili Courtneyini roditelji, te da im zbog toga njihova veza neće izgledati nastrano.

Glumac tvrdi da je zbog te veze ostao bez prijatelja, a odrekli su ga se i neki članovi obitelji. 

Courtney mu je bila sve što je imao. – Nisam mogla zanemariti svoje želje da budem neovisna i slobodna. Kada smo se vjenčali, on je izgubio cijelu obitelj. Menadžeri su ga napustili, izgubio je prijatelje, a ja sam postala cijeli njegov svijet. Osjećala sam veliku težinu na svojim leđima – rekla je plavokosa Courtney u jednom intervjuu.

>> Kotiga progovorio o Pernaru, a zbog jednog pitanja skoro je napustio studio

Komentara 10

PR
prajdali100
17:48 13.02.2020.

"Idealan par".

Avatar Ka_poel
Ka_poel
23:48 13.02.2020.

U serijama uvijek glumi pedofila ili poremećenog ubojicu. Cili je creepy

DU
Deleted user
07:34 14.02.2020.

prorok Muhamed imao je suprugu od 12 godina.... ova na slici je davno imala 16.... a možda je od one rane sorte, prve dođu ali prve i odu... pa koja cura sa 16 nije poželjna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije