Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Marijana ušla gola u bazen, a jedna farmerica otkrila osjećaje prema drugom farmeru

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/6
13.02.2020.
u 12:45

U novoj epizodi "Ljubav je na selu" neće nedostajati iznenađenja.

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' gledatelje očekuje mnoštvo obrata. Uslijedit će još jedan tulum koji će se oteti kontroli.

Marijana i Hakija završit će zajedno u bazenu, a ona će u bazen ući gola, što se mnogima neće svidjeti. Farmeri će morati odabrati i one djevojke koje odlaze kući te otkriti koje tri idu s njima na njihova imanja. Iznenađenja neće nedostajati pa će tako jedna djevojka otkriti da gaji osjećaje prema drugom farmeru, a druga će završiti u suprotnom timu.

Tko odlazi kući, a tko odlazi u pustolovinu svojeg života, gledatelji će doznati večeras od 21 sat, na RTL-u.

Podsjetimo, u jučerašnjoj epizodi farmer Valter Krastić upoznao je Anitu Mokos iz Zagreba.

''Zgodan, visok, vitalan, lijepo građen, lijepe plave oči…baš po mom ukusu'', komentirala je Anita Valtera. Valtera je najviše zanimalo odakle su njegove kandidatkinje, a one su komentirale da je farmer markantan i ljepši uživo nego na TV-u. ''Malo sam imala tremu i ostala sam zatečena jer je ljepši ovako uživo nego na videu'', rekla je jedna kandidatkinja. Za razliku od njegovih dama, Valter je bio šutljiv, no njima je ovakav još zanimljiviji.

Najmlađi farmer Josip Tratnjak dočekao je svoje djevojke i počeo ih propitkivati o tome čime se bave, gdje žive i koji su im hobiji. I dok je jedna djevojka otkrila da joj je hobi volontiranje u pučkoj kuhinji i pomaganje potrebitima, nešto mlađa pohvalila se da joj je hobi šminkanje, a to je mladog farmera iznenadilo. Josip se odmah pohvalio svojim disco-plesom pokazujući pokrete curama, ali djevojke nisu bile zadovoljne njegovim glazbenim ukusom – narodnom glazbom. No, kad je pred Josipa stala Martina, odmah joj je priznao da je samo nju čekao te je pohvalio da uživo izgleda još ljepše. ''Martina mi je favorit, jako mi se svidjela, voli sve što i ja, još je samo moram naučiti plesati'', zaključio je Tratnjak.

Nakon brojnih razgovora došlo je vrijeme da se farmeri i njihove odabranice opuste na tulumu, a brzo se otkrilo i da među kandidatkinjama farmera Mire Vojvodića ima i ljubomore. Naime, Miro je Ireni napravio prsten od špage, a kad je to vidjela Blaženka, shvatila je da bi njegova gesta mogla biti ozbiljna. ''Morat ću se više potruditi oko njega'', komentirala je.

Dušan Golubovac otkrio je da se na tulumu družio sa svima, ali jednim je okom budno pratio što rade i s kim se druže njegove djevojke. ''Ivanka mi je jako privlačna, ali je užurbana i jedva je pratim. Malo ostanem sa strane i ne uspijem pohvatati sve konce'', nasmijao se na svoj račun Dušan.

Dok su jedni plesali, drugi nisu gubili ni sekunde. Farmer Hakija Špago zaplesao je s Marijanom Črlenec, no u jednom trenutku plesni je par izmijenio strasne poljupce. Sve je to vidjela druga Hakijina kandidatkinja. ''Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni'', objasnila je svoj stav Perka Klobučar.

''Mislim da se ta doza emocija poklopila i to je to'', otkrio je Hakija svoje mišljenje o kandidatkinji Marijani te dodao da za poljubac i nije potrebno upoznavanje. ''Poljubac je sasvim prirodna stvar. Ja ne osjećam nešto posebno, ali ne isključujem da se u budućnosti neće dogoditi nešto više'', objasnio je Hakija, a Marijana je rekla da je, za razliku od Kanade, gdje je išla k farmeru Srećku napraviti show, sada zaljubljena. ''Evo, neka stoji da sam se ja zaljubila, eto, to je to, neka stoji!'' rekla je Marijana koja je završila s Hakijom u sobi iza zatvorenih vrata.

Poznati Hrvati u borbi protiv vršnjačkog nasilja imaju važnu poruku.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar patkovic
patkovic
14:36 13.02.2020.

pa jel hakija zeznio u bazenu?

SJ
Sve je uzalud
13:47 13.02.2020.

.................pregršt mutavaca..............treba imati stomak za ovo gledati.............

PR
predator57
15:18 13.02.2020.

Sve je to jad i bijeda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije