Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreno progovorila

Supruga Novaka Đokovića: 'Kritiziraju me kad se ne našminkam i ne nosim štikle'

Foto: Profimedia
1/5
12.02.2020.
u 16:27

Jelena otkrila je s kakvim se komentarima susreće kao javna osoba u intervjuu za srpske medije.

U jednom od rijetkih intervjua za srpske medije, supruga tenisača Novaka Đokovića, Jelena otkrila je s kakvim se komentarima susreće kao javna osoba.

Jelena je rekla da joj nedostaje privatnosti, no kaže da je uspjela ostati svoja. 

- Kad si mlad, sviđaju ti se svjetla reflektora i pozornost jer ti iskustvo u početku ne daje naslutiti da to može donijeti i neke poteškoće. Gledamo u javne osobe i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vrijeme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kojem izdanju, raditi ono što vas je volja - kazala je u intervjuu. Napomenula je da se trudi biti svoja, te da Novak bude svoj.

- Nekad zbog toga trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvijek u štiklama kazala je. Jelena je komentirala kako uspješno balansira između uloge  uspješne poslovne žene s jedne strane i posvećene majke, supruge i domaćice s druge strane.
Kazala je da će obitelji biti posvećena do zadnjeg atoma energije, ali i da ima veoma jasnu listu prioriteta kad je riječ o poslovnim obavezama. 

Ključne riječi

Komentara 9

B2
bordon 2
17:57 12.02.2020.

Evo sad i žene od Novaka Đokovića u Večernjem listu. Kao da čitam Večernje novosti, ali ne to je ''Zagrebački'' Večernji list.

DU
Deleted user
18:03 12.02.2020.

Ne znam čemu opterećivanje, da imam te novce bolilo bi me spolovilo za cjelokupnu javnost.

Avatar Mentat
Mentat
18:02 12.02.2020.

Jbšmmtr da mi dođeš ispred nosa pitat vatre, pojma ne bi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije