Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vjeruju

Badrić objavila fotku, istaknula dekolte i začudila obožavatelje: 'Ovo nije Nina'

Foto: Instagram Asos
1/6
11.02.2020.
u 18:50

Isto tako, pokazala je da joj odlično stoji malo duži bob s valovima, što su mnogi primijetili i pohvalili i . Ipak, neki pratitelji našalili su se da na fotografiji nije stvarno Nina.

Pjevačica Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju koja je zaintrigirala mnoge njezine fanove. Nina je objavila fotografiju u bež-crno kombinaciji, koja joj je istaknula dekolte, zbog čega je dobila brojne komplimenta.

Isto tako, pokazala je da joj odlično stoji malo duži bob s valovima, što su mnogi primijetili i pohvalili i . Ipak, neki pratitelji našalili su se da na fotografiji nije stvarno Nina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Simplicity is the key. 💫 #07032020ARENA #ninabadric

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

 

"Ovo nije Nina, ovo je njezina dvojnica. Vidi se iz aviona" stoji u jednom od takvih komentara.

Pjevačica balada koja je kroz svoju karijeru dotaknula mnoge emocijama i stilom pjevanja nedavno je progovorila o svom ljubavnom životu za srpske medije.

Rekla je kako je zahvaljujući glumcima s kojima surađuje na snimanjima svojih spotova naučila kako pred kamerama dočarati emocije balada koje pjeva, ali kaže kako joj to u privatnom životu baš i ne ide. – Volim glumiti u spotovima, a i inače sam ekspert za ljubavne i romantične filmove. Ali tako je to samo u spotovima, dok je situacija  u mom privatnom životu malo drukčija. Lako mi je glumiti uz profesionalce u spotovima, odlično se snalazim na setu, ali u stvarnom životu u ljubavi se nikako ne snalazim – bila je iskrena Nina.

Priznala je i kako bi rado prihvatila ulogu u nekom filmu i seriji, ali ima samo jedan uvjet. – Glumila bih, ali samo pod uvjetom da ne moram igrati pjevačicu. Mogu biti majka, domaćica, socijalni slučaj – kaže Nina.

>> Kotiga progovorio o Pernaru, a zbog jednog pitanja skoro je napustio studio

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
21:25 11.02.2020.

Prošo voz...

NA
natrag
19:28 11.02.2020.

U nedostatku pjesama izbacuju se sise i peglanje

MA
marek1000
07:20 12.02.2020.

Čekamo i njezin uradak da ju natrag vine u muzičke visine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije