Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozvala pratitelje da doniraju

Vlatka Pokos skuplja novac za splitskog ubojicu: 'Osjećam sažaljenje'

Foto: Facebook,Instagram
1/3
11.02.2020.
u 15:52

Bivša TV voditeljica na svom je profilu objavila broj računa za skupljanje novčane pomoći za mladiću i ponudila u opisu fotografije objašnjenje.

Nakon dužeg izbivanja s Instagrma, Vlatka Pokos se obratila pratiteljima na i poručila kako želi pomoći Filipu Zavadlavu, mladiću koji je prije nekoliko tjedana u Splitu izvršio trostruko ubojstvo.

Naime, na svom profilu objavila je broj računa za skupljanje novčane pomoći za mladiću i ponudila u opisu fotografije objašnjenje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Kao i mnogi drugi u Hrvatskoj i šire, pratila sam vijesti o Filipu Zavadlavu i njegovom ubojitom pohodu. Ono što je učinio nepojmljivo je zdravom razumu, međutim, prema tom mladiću osjećam samo sažaljenje. Filip je rezultat duboko korumpiranog društva u kojem ne funkcionira apsolutno ništa, osim uhljebničkog lopovluka. Filip je rezultat takvog sustava koji uspješno uništava Hrvatsku na čelu s (prvenstveno) HDZ-om. Filip i njegova braća nikada nisu imali šanse da postanu normalni građani ove zemlje jer nitko nije čuo njihov dječji plač i vapaj za pomoć. Filip pripada generaciji mladih ljudi koja čitav svoj život u Hrvatskoj gleda nepravdu, bezakonje, lopovluk, nemoral i lažni katolicizam. Generacije koja pravdu uzima u svoje ruke jer ne vjeruje nikome. Filip je žrtva svoje disfunkcionalne obitelji i društva. I zato vjerujem da mu treba pomoći - zaključila je Pokos na Instagramu.

Podsjetimo Vlatka Pokos rijetko govori za hrvatske medije, no zato je proteklih mjeseci sve glasnija na društvenim mrežama. Na svom Instagramu gotovo svakodnevno progovara o aktualnim društvenim problemima, a u posljednje vrijeme bez dlake na jeziku secira i analizira događanja u Hrvatskoj. Mnogi su pomislili i da Vlatka na ovaj način priprema teren za ulazak u političke vode, no ona kaže da političkih ambicija, barem za sada, nema.

– Nemam konkretnih planova niti se sutra planiram vratiti u Hrvatsku, ali svakako, kad se vratim, bit ću puno aktivnija i glasnija. Govorit ću o temama o kojima se mora govoriti i boriti se protiv zla – rekla nam je Vlatka u prosincu i dodala kako bi se možda i aktivirala u politici kada bi vidjela da postoji neka opcija koja je zdrava i nekorumpirana.

Joško Lokas nas je posjetio u studiju nakon prve epizode "Nestalih".

Ključne riječi

Komentara 57

BR
briselko
16:11 11.02.2020.

U tekstu piše da Vlatka Pokos rijetko govori za hrvatske medije, samo 7-8 puta tjedno, prava sitnica. Očito u Kanadi nema koga da ju...joj pomogne čistiti snijeg. :)

Avatar Motorhead
Motorhead
16:27 11.02.2020.

Tko ovakvim ispraznim likovima daje medijski prostor?

Avatar transdanubier
transdanubier
16:34 11.02.2020.

vlatkice nevaljalice, ne znam što katolička crkva i hdz imaju s tim ubojstvima u splitu?! ne bi malo optužila i druge partije, primjerice svoju za iscrtavanje kukastog križa na poljudu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije