Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prestaje

Nives Celzijus pozirala bez grudnjaka i raširila noge: 'Svakodnevne muke'

Foto: Instagram
1/5
12.02.2020.
u 19:03

Pjevačica Nives Celzijus objavila je fotografiju u provokativnom izdanju, a pratitelji imaju urnebesne komentare.

Dan za danom neodoljiva raspjevana brineta Nives Celzijus časti fanove izazovnim fotografijama, a posljednja u nizu na njezinu Instagramu izazvala je brojne komentare jer pozira u vrućim hlačicama raširenih nogu.

Jedan pratitelj je tako poručio Nives da se "raširila k'o korona virus po cijelom svijetu', dok su je ostali zasipali komplimentima kako je radijantna, posebna i neponovljiva.

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Celzijus je progovorila o seksu na Maksimiru, o priči staroj desetak godina. – To se doista zbilo u Maksimiru. Ne bih to nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Naime, tu me večer suprug zaprosio – otkrila je pravu istinu o tom događaju Nives te dodala kako se s Dinom Drpićem, unatoč razvodu, i dalje čuje. Nives i Dino vjenčali su se 2005. nakon vikenda u Los Angelesu, a svjedoci su im bili nepoznati ljudi.

– Nisam imala crnu vjenčanicu već dugu haljinu dizajnerice Nataše Kos leopardova uzorka i dubokog dekoltea. Nismo se posebno spremali, nismo imali vremena, uspjela sam nabaciti samo malo šminke na lice, na brzinu, i otrčati k matičaru – kazala je tada Nives novinarima. Nives i Dino razveli su se devet godina kasnije. Imaju dvoje djece: sina Leonea i kćer Taishu.

Joško Lokas je svratio u naš studio nakon prve epizode Nestalih.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Duslikr
19:52 12.02.2020.

Ajmo sutra Kiki mandarina, Pa Seve, pa Maja Šuput.

GI
Gips
20:03 12.02.2020.

Čemu im služi taj prstakis koji si zabiju u usta? Ko onaj Mr. Evil

IL
ilijan
20:15 12.02.2020.

Drugo ništa nema ni pokazati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije