Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Gledatelji stali u Nikolininu obranu i napali Adamovu sestru

Foto: RTL
1/3
29.04.2020.
u 09:31

Naime, Adam je prije donošenja konačne odluke za savjet pitao svoju sestru koja je iskreno priznala da joj se Nikolina ne sviđa i dodala je kako joj je antipatična.

U samoj završnici showa "Brak na prvu" Nikolina i Adam su zaključili kako više neće biti bračni par i kako se njihova veza neće nastaviti nakon što show završi. 

- Naš početak nije bio najljepši, ali kako je vrijeme odmicalo, tako su se popravljali odnos i komunikacija. Nadam se da sam upoznao pravu  tebe - izvana jaku i sigurnu, a iznutra krhku i veselu. Ovaj je eksperiment pokazao kako dvije osobe različitog gledanja na svijet ipak mogu normalno funkcionirati, ako si pruže šansu. Sve što smo ja i ti uspjeli proći u ovih pet tjedana, nažalost nije dovoljno za nastavak  veze. Previše smo različiti i drugačije gledamo na svijet. Moja je konačna odluka da odlazim - rekao je Adam jučer svoju odluku. Nikolina je također rekla kako njega čeka nešto divno, ali ipak bez nje. Gledatelji su ovaj put bili na Nikolininoj strani i obrušili su se na Adamovu sestru.

1/7

Naime, Adam je prije donošenja konačne odluke za savjet pitao svoju sestru koja je iskreno priznala da joj se Nikolina ne sviđa i dodala je kako joj je antipatična.

- Adam nije bio iskren prema njoj, a ne obratno kako on kaže.  Na početku je bila baš grozna, a na kraju je ok. Eto, nekada treba duže da se nekog upozna. A nakon što sam čula Adamovu sestru, Nikolina je donijela dobru odluku.Svaka ti čast Nikolina!! Donijela si pravu odluku.Život bi ti bio pakao sa Adamom, jer on zavisi od njegove zločeste sestre!!! Bogu dragom hvala da si odustala.U Adamovim očima se vidjelo veliko pokajanje jer odluka nije bila njegova,već savjet njegove sestre!!!!

 

 

Pogledajte nastup Tonyja cetinskog i klape Sebenico na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Trpimir
Trpimir
10:50 29.04.2020.

Sta sestra kaze za nisko celo debela glava gogicu?...

Avatar anlaser
anlaser
10:21 29.04.2020.

Hahaha konobarica je naglo postala dražesno umiljata kada je vidjela što čovjek posjeduje ! Ne čude me njeni navijači koji su brzo zaboravili na njeno ponašanje prije (poznato je da ljudi kod nas kratko pamte). By by sponzorušo !

DO
domagoj1492
09:49 29.04.2020.

U Nikolini čuči mala starleta. U show se prijavila zbog pojavljivanja na TVu, a zato da bi našla dečka ili muža. Ali ako želi biti starleta i posvuduša, morati će puno žganaca pojesti da bi mogla parirati Nives Celzijus ili Maji Morlales.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije