Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na londonskim daskama

Fanovi nestrpljivi: Princeza popa postaje Pepeljuga

Britney Spears
Foto: Facebook/Britney Spears
1/12
12.04.2016.
u 21:10

I dalje veliko ime popularne glazbe, Britney će u prosincu u kazalište West End privući brojne obožavatelje, a za nastup bi trebala dobiti 500.000 funti

Pop princeza Britney Spears (34) trebala bi se naći na kazališnim daskama londonskog West Enda jer ovog prosinca postaje Disneyjeva princeza i to Pepeljuga.

Riječ je o tradicionalnoj priči o Pepeljuzi, ali s nekoliko preokreta. Pjevačica će otpjevati i par pjesama, a očekuje se pojavljivanje još zvijezda.

Za pantomimičarsku predstavu dobit će 500.000 funti, a ponuđen joj je ugovor za pet tjedana nastupa. I dalje veliko ime popularne glazbe, Britney broji mnoge obožavatelje u Velikoj Britaniji, koje će zasigurno privući u uspješno kazalište.

 

Inače, ikoni zabavne industrije gluma nije strana. U tinejdžerskim danima glumila je u Mickey Mouse Clubu, kao i u filmovima Crossroads (2002) i Austin Powers u Goldmemberu (2002). Pjevačica Iz Louisiane od 2013. ima stalnu gažu u Cezarovoj Palači u Las Vegasu u sklopu 'Piece of Me' turneje.

Britney se u potpunosti vratila u formu, a posvetila se i radu s djecom različitih uzrasta, koje kao koreografkinja uči plesne pokrete. Osim toga, većinu vremena provodi sa svoja dva sina, s kojima često i putuje.

 

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on

 

 

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on

 

>> Britney Spears zapaljenoj publici: Što ima, Zagrebe?!

>> Uh, opet su to učinili - nitko ne zna tko je dama na naslovnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije