Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Emotivni susret u showu, Goranu u posjet stigla supruga Ljube

Foto: RTL
1/23
05.12.2023.
u 15:33

Ovoga puta kandidate su dočekali kamperi u kojima su bili članovi njihovih obitelji koje su morali povući do ciljne linije kako bi se mogli družiti sa svojim najbližima

U ponedjeljak u epizodi showa "Život na vagi" kandidati su se susreli s novim izazovom. Ovoga puta dočekali su ih kamperi u kojima su bili članovi njihovih obitelji koje su oni morali povući do ciljne linije kako bi se mogli družiti sa svojim najbližima. Mnogi kandidati raznježili su se kad su shvatili da će se družiti sa svojim obiteljima te su žurili napraviti ovaj izazov kako bi se vidjeli sa svojima. Marie je briznula u plač i prije nego što ih je vidjela te rekla: „To su suze radosnice, vesela sam što ću vidjeti svoje.“ Goran je također bio emotivan pa je komentirao: „Nisam siguran da želim vidjeti ikoga, ne znam kako će to djelovati na mene.“

Nakon što je izazov završio, Goran je shvatio da mu je u posjet došla supruga Ljube koja je show napustila prije nekoliko ciklusa.

– Stigla sam sama – rekla je Ljube, a ovaj ga je susret iznimno obradovao i još ga više osnažio. Ljube je odlučila da djeca ne idu s njom, a Goranu je zbog toga bilo drago. 

– Malo mi je žao, ali isto tako mi je drago – rekao je. 

– Moram ti priznati da su to dosta hrabro prihvatili. Mislim da ne bi bilo dobro ni za tebe ni za njih. Donijela sam odluku koja mi je bila teška, ali... – objasnila mu je Ljube svoju odluku, a Goran ju je primio za ruku i nije je ispuštao.

– Ne znam kako bih podnio još jedan rastanak. Više zbog sebe nego zbog njih. Drago mi je da ih nije povela. Isto tako mi je drago što nju vidim – zaključio je. 

VEZANI ČLANCI

Inače, Goran i Ljube u showu su dobili drugu priliku. Naime, njih dvoje sudjelovalo je već u drugoj sezoni, no nakon izlaska ponovno su nakupili kilograme te ponovno potražili pomoć. Tada se Ljube u show prijavila s 164,2 kilograma, a na finalnom vaganju pala je na 132,5 kilograma. Goran je imao 157,5 kilograma na prvom vaganju, a iz showa je izašao sa 109,5 kilograma. 

– Kad smo izašli, tek onda je počela borba. Prvi pokušaj nije uspio, ne znam točno što bih rekao, život. Malo popustiš, pa se opet vratiš na staro. Uvijek su bila neka odgađanja kao i prije prvog showa, to nije dobro. Zanemario sam stvari koje sam naučio u showu. Došla je korona, nisam se puno kretao – rekao je Goran prije ponovnog ulaska u show.

VIDEO Bivši suprug Elle Dvornik ponovno ljubi? Šuška se da je u vezi s agenticom nekretnina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije