Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegla koronu, ali...

Ella Dvornik otkrila da je zaražena Rota virusom: 'S Lumi smo skoro išli na Hitnu, a ja sam u komi sam već 3 dana'

Foto: instagram
1/9
03.01.2022.
u 17:30

Ella je svojim pratiteljima na Facebooku otkrila da ju korona još nije zadesila no probleme joj zadaje Rota virus.

Influencerica Ella Dvornik-Pearce (31) svojim se pratiteljima požalila na zdravstvene probleme koji su je zadesili ovih dana. Iako pandemija koronavirusa i dalje ne posustaje, Ella je svojim pratiteljima na Facebooku otkrila da ju korona još nije zadesila no probleme joj zadaje Rota virus. -Corona virus 0 : 1 Rota virus - napisala je Ella na svom Facebooku, a potom na Instagramu otkrila i više detalja o svom zdravstvenom stanju.

- Znači toliko mi je muka da jedva s boka na bok mogu - požalila se Dvornik na svom InstaStoryju i pokazala lijekove koje sve uzima da joj olakšaju tegobe s kojima se nosi. 

Foto: Instagram

Rota virus je najčešći uzročnik akutnog infektivnog proljeva, a uz to je odgovoran za većinu teških oblika akutnog proljeva, praćenih značajnom dehidracijom i potrebom za bolničkim liječenjem. Od njega najčešće obolijevaju djeca do 5. godina starosti. Ella je otkrila i da ga je upravo dobila od djece. 

- Lumi je prva dobila  i 4 dana je povraćala. Skoro smo na Hitnu išli. I idući dan odjednom super. I sad je super već 7 dana. Balie je samo bolio trbuh, ništa strašno, a Charlesa i mene malo po malo lovi od prošlog tjedna. I sad je ja mislim na vrhuncu. Charles je samo jedan dan bio u komi, a ja već treći dan. Nadam se da će prestat sutra - zaključila je Ella. 

Foto: Instagram

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:35 03.01.2022.

Spasilo te da možeš biti u novinama bar 5 minuta.

AD
adminka
18:12 05.01.2022.

Ona i kuhinja? Jadna djeca.

ME
MediciKM
10:51 04.01.2022.

Da je tebi muka ne bi se ti tako naslikavala. Jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije