Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Nisu znali da su na zvučniku: Doktor Oz i supruga bijesno su vikali: 'Je***a novinarka'

Foto: profimedia
1/3
03.01.2022.
u 14:44

Olivia Nuzzi nazvala je Lisu Oz i supruga doktora Oz je bila uvjerena kako je spustila slušalicu a zapravo je poziv preusmjerila na zvučnik dok se sa suprugom vozila u atomobilu.

Dr. Mehmet Oz, poznati voditelj i kardiokirurg čija je televizijska emisija popularna i kod nas i emitira se na HRT-u, želi izgraditi i političku karijeru i zato će sljedeće zime sudjelovati u izborima za mjesto zastupnika Pennsylvanije. Kako bi istražila nešto više o njegovim političkim ambicijama novinarka časopisa New York Olivia Nuzzi je otišla u Pennsylvaniju s namjerom da posjeti njegov stožer i iz prve ruke čitateljima prenijela priču o tome zašto se dr. Oz odjednom odlučio baviti i politikom. Kada je stigla u ured njegovog stožera tamo nije zatekla nikoga pa je uz pomoć zaposlenika obližnjeg kafića doznala broj od nekoga od članova njegove obitelji.

Dobila je broj od Lise Oz, supruge doktora Oza i kada je nazvala Lisu ona joj je spustila slušalicu i odbila je razgovarati s Olivijom. Ubrzo je Nuzzi opet nazvala Lisu koja je bila uvjerena da je spustila slušalicu novinarki, ali umjesto toga spojila je poziv na zvučnik u automobilu i Olivija je čula razgovor između Lise i Mehmeta. Lisa je suprugu rekla kako ju zove novinarka koja je već razgovarala s njihovom obiteljskom prijateljicom Michelle, na što doktor Oz uzvraća supruzi kako Michelle nikada nije smjela razgovarati s novinarima o njima. - Izrekla je sr***a koje nije smjela. Da ću ja biti sljedeći vođa Republikanske stranke, takve gluposti, to si mi rekla da je ona rekla - nervozno je rekao Oz i dodao:

- Tvoj otac je nazvao i rekao da me u uredu čeka novinarka New Yorkera. Rekla je tvom ocu da ima dogovoren sastanak. Imali smo dogovoren sastanak za danas -  rekao je Oz, a Olivija je u razgovoru za portal Salon izjavila kako nikada nije imala dogovoren sastanak s Ozom i u njegov ured je došla nenajavljeno. 

-  Je**na novinarka. To je novinarka koja je provalila u kuću nekog lika i ukrala sve njegove albume s fotografijama - rekla je Lisa Oz aludirajući na optužbe da je Livia Nuzzi provalila u kuću bivšeg Trumpovog pomoćnika Coreyja Lewandowskog. Ona je te optužbe negirala i tvrdi kako je Lewandowski to izmislio zbog članka koji je napisala o njemu. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije