Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban dan

Ecija Ojdanić pokazala majku Milenku: 'Molila sam je da dođe u Zagreb'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
01.10.2023.
u 10:18

Ecija je jako vezana za majku koja živi u Kljacima. A na dan premijere njezina majka proslavila je i rođendan, zbog čega nije mogla stići u Zagreb

Glumica Ecija Ojdanić (49) podijelila je na Instagramu fotografije sa svojom majkom Milenkom, a za to je imala poseban povod. Naime, na majčin rođendan 30. rujna glumica je imala premijeru romantične komedija "Ništa im neće bit". 

"Molila sam je da dođe u Zagreb, isti dan pada njen rođendan i moja premijera. Pa bi sve zajedno proslavili. ''Di ću, ćerce, berba mi je, masline, sušim smokve, proslaviti ćemo kad dođem u Zagreb za misec dana..” To je moja mama, nuklearna elektrana pozitivne energije, ljubavi, optimizma.. Naša sigurna kuća, zaklon, podrška, učiteljica pozitivnog mišljenja i nevjerojatne radosti života i kad ti život nije najnaklonjeniji! Sretan ti rođendan, majčice. Da me još 50 godina nerviraš svojim pretjeranim akcijama. I nedolaskom na premijeru! Volimo te svi do neba i probit nebo! A proslavu ćemo ti organizirati. To nećeš izbjeći", napisala je uz fotografije.

"Predivna", "Dvi kraljice", "Divna žena", "Bravo", "Jedno srce za tebe, jedno za mamu", pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Inače, Ecija je jako vezana za majku koja živi u Kljacima. Jako ju je pogodila i smrt oca Petra koji je preminuo u travnju prošle godine. Od njega se oprostila emotivnom objavom na Instagramu. 

"Moj ćaća bio je velik čovik u nevelikom tilu. Kad smo bili mali, odgajao nas je s malo riči, a s puno djela, koje mi dica baš nismo do kraja razumjeli. Imali smo tatu koji je imao posao koji ga je činio ozbiljnim, ponekad i odsutnim. Mama je bila za regularne odgojne metode. On je uvijek nastupao kod velikih lekcija koje pamtim. Najviše u životu. Odradio je kvantni skok od malog, mršavog, seljačkog dječaka koji je s 10 godina krenuo na put školovanja da bi tad dobio prve cipele i napravio kvantni skok do županijskog sudca, koji nitko od nas neće generacijama napraviti. Veliki sudac, poštenjačina, gospodar priče, kralj Kljaka! Posvećenik obitelji, poslu i rodnoj grudi. Teško si ga mogao nadmašiti u verbalnim nadmetanjima. Ali takav, najveći šarmer i najveći čovik od morala. I kako si se lavovski borio kroz život, tako si i otišao", napisala je glumica pa nastavila: 

1/47

"Čekao si da se svi okupimo za Uskrs, pa onda totalni pad. I dočekao si da se oprostim od tebe, pola sata prije odlaska. Sa smiješkom. Sve te vinograde ljubavi koje si zasadio u svojoj ženi, djeci, unucima, nikad neće prestati davati plodove. Mirno plovi u zagrljaj svom sinu, mami, tati, braći i sestri. A mi ćemo paziti na tvoju Mikicu, kako se ona lavovski i predano brinula o tebi zadnjih godina. Volimo te, beskrajno i zauvijek.Tvoji potomci", zaključila je Ecija Ojdanić. 

O svom ocu glumica je u srpnju 2021. godine govorila i za Večernji list.  

VEZANI ČLANCI

– Ljubav prema rodnom kraju naslijedila sam od oca i, kako je on pravi primjer patrijarhalnog izdanka iz tog kraja, jako je htio da se moja sestra i ja nastavimo baviti zemljom i vinogradom. Međutim, nas dvije  imamo ozbiljne poslove i ove godine vinograd, koji je tradicionalno trebao nastaviti netko od nas, morali smo iskopati jer se nije imao tko baviti njime. Onda sam tati rekla: "Evo, neću se baviti vinogradom, ali ću svom kraju dati kazališni festival i mislim da je to i više nego dobra kompenzacija i to je ono što trebaju raditi nove generacije, davati nove vrijednosti. Mislim da, iako mi otac neće do kraja oprostiti što nitko više neće raditi vinograd, da je jako ponosan što će njegova kći napraviti nešto za svoj kraj poput ovog festivala. Isto tako uzbuđena sam što će "Vla Vla Vlajland cabaret" biti prva profesionalna izvedba u njegovoj rodnoj općini – kazala je tada Ojdanić. 

VIDEO Ava Karabatić: 'Bila sam dva mjeseca na odvikavanju, nije bilo lako, a sad sam sretna žena'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Burviles
Burviles
11:18 01.10.2023.

kakav naslov:pokazala majku????kaj ju je držala u vitrini ????

JE
Jegermeister
10:48 01.10.2023.

Opet vijesti za troprste papkare.

DU
Deleted user
16:35 01.10.2023.

Koga briga...????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije