Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kerry Washington

Slavna glumica priznala: 'U dvadesetima sam napravila abortus, bilo me je sram'

Kerry Washington
Foto: Profimedia
1/7
01.10.2023.
u 08:00

Washington piše da je liječnicima dala lažno ime kako bi zaštitila svoju privatnost dok joj je karijera bila u usponu. Dok je razgovarala s medicinskim sestrama i bila podvrgnuta zahvatu, priznaje da je osjećala sram, kao i određeni stupanj licemjerja, jer je provela godine kao edukator seksualnog zdravlja u svojoj tinejdžerskoj dobi

Američka glumica Kerry Washington (46) uskoro će objaviti memoare 'Thicker Than Water', u kojima će objaviti cijeli niz detalja iz privatnog života. Zvijezda serije "Skandal"u memoarima je po prvi put progovorila o odluci da pobaci kada je bila u 20-im godinama i kad je tek počela s karijerom. Taman je 2001. godine snimila film "Save The Last Dance", kada se zaljubila i ostala trudna. 

Washington piše da je liječnicima dala lažno ime kako bi zaštitila svoju privatnost dok joj je karijera bila u usponu. Dok je razgovarala s medicinskim sestrama i bila podvrgnuta zahvatu, priznaje da je osjećala sram, kao i određeni stupanj licemjerja, jer je provela godine kao edukator seksualnog zdravlja u svojoj tinejdžerskoj dobi.

- Jednostavno ne želim da moj pobačaj bude na popisu stvari kojih se sramim. Ova je priča imala toliko veze s mojim razumijevanjem sebe i svijeta dok se moja karijera razvijala. Nalazimo se u trenutku kada je jako važno govoriti istinu o našim reproduktivnim izborima jer nam se neki od tih izbora oduzimaju - rekla je glumica za People pa dodala:

VEZANI ČLANCI: 

 

- Ova je priča imala toliko veze s mojim razumijevanjem sebe i svijeta dok se moja karijera razvijala. Nalazimo se u trenutku kada je jako važno govoriti istinu o našim reproduktivnim izborima jer nam se neki od tih izbora oduzimaju. Isprva nisam bila sigurna kako se to uklapa u ovu moju životnu priču. Ali počela sam se osjećati kao da mi je jako važno da to podijelim.

Washington je 20 godina u braku s Nnamdijem Asomughom (42), s kojim ima  kćer Isabelle (9)i sina Caleba (6), a s njima je i Mnamdijeva kći iz prvog braka.

Glumica je kazala da se nada kako će dijeljenje svoje priče pomoći drugim ženama da osjećaju manje "srama" oko teme pobačaja: 

- Govorim svoju istinu o svom životu, iskopavajući neke od svojih tajni. Ne želim da to što ne govorim ikoga natjeram da pomisli da je to sramota, rekla je. 

VIDEO: Preminuo je glumac Michael Gambon, zvijezda 'Harryja Pottera' 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jopa
Jopa
14:52 01.10.2023.

Sram je kriva riječ za prekidanje života nerođenog djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije