Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo sigurno

Dva mjeseca nakon potresa N. Janjić vratila se u stan i ovo ju je dočekalo

Foto: Instagram
1/5
18.05.2020.
u 10:53

Nakon potresa glumica je s obitelji morala napustiti svoj stan u centru jer nije bio siguran za stanovanje.

Centar Zagreba dosta je oštećen u potresu koji je pogodio metropolu prije nešto manje od dva mjeseca. Zbog velikih oštećenja na stambenim zgradama veliki dio stanovnika centra morao je napustiti svoje domove, a među njima je bila i obitelj glumice Nataše Janjić Medančić. Sa suprugom i sinom morala se iseliti iz stana tog jutra. 

- U zoru smo napustili stan u šoku i pidžamama, ostavili ga u cigli, staklu i prašini.- rekla je glumica nakon potresa. Nakon dva mjeseca izbivanja iz svog stana i Zagreba, glumica koja će u kolovozu roditi kćer vratila se kući sa sinom Tonijem i suprugom Nenadom.

1/6

- Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na  svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji ....U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i “oprosti”, tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica,  sve ono što dom čini domom! Divno se vratiti! - kaže glumica.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
11:26 18.05.2020.

Stan je ko novi.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije