Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika tuga

Djeca Michaela Jacksona još se nisu pomirila s njegovom smrću

jacskonovi
AFP
21.06.2010.
u 09:42

U petak će se obilježiti prva godišnjica smrti kralja popa, a njegova mama Katherine, koja je skrbnica nad njegovo troje djece, medijima je otkrila kako se njegova dva sina i kćer ne mogu pomiriti s činjenicom da tate više nema.

Za četiri dana biti će prva obljetnica smrti kralja popa Michaela Jacksona a njegova djeca još uvijek su u velikoj tuzi i ne mogu se pomiriti s činjenicom da njihovog tate više nema. Kako je za britanski Sunday Mirror izjavila Jacksonova mama Katherine, kojoj je povjereno skrbništvo nad unucima Princom (13), Paris (12) i Blanket (8), klinci svakodnevno tuguju za tatom.

– Velik dio tog problema leži u tome što nemaju prijatelje s kojima bi se družili jer ne idu u školu nego doma imaju privatne učitelje koji ih podučavaju. Zato će od rujna pohađati privatnu školu jer se moraju družiti s vršnjacima i moraju odagnati tužne misli – kaže 80-godišnja Katherine.

Tata Jacko najviše nedostaje Paris koja baki nije dopustila da u njenoj sobi objesi slike balerina, nego je po svim zidovima izvjesila tatine slike kako bi njegovo lice mogla vidjeti prvo kad se ujutro probudi.

 

Ključne riječi

Komentara 2

BA
Bandit
10:21 21.06.2010.

Nebi se ni ja mirio da mi je tata tako dobro zaradjivao :)

Avatar Ledeni
Ledeni
10:21 21.06.2010.

Kakva djeca, kakvi bakarači. On uopće nema svoje djece. Ima nekakvih dvoje, troje koje je kupio umjesto kućnih ljubimaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije