Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće scene

Detalji tajne lezbijske afere slavne glumice: Pokazala sam joj grudi, a ona me gurnula na zid i počela ljubiti

Foto: Profimedia
1/7
17.09.2020.
u 14:07

Prema Brandi, njih dvije upoznale su se prije dvije godine i tada su počele intimno se viđati.  Denise je tada navodno cijelu večer u restoranu gledala u njezine grudi, a onda joj rekla da bi i sama željela ići na operaciju. Kazala je da bi je htjela vidjeti golu, pa su obje završile zajedno u toaletu.

Navodna lezbijska afera reality zvijezde Brandi Glanville i glumice Denise Richards već mjesecima puni stupce medija. Svi sočni detalji dolaze isključivo od Glanville, a Richards tvrdi da se nikad ništa takvo nije dogodilo. 

Prema Brandi, njih dvije upoznale su se prije dvije godine i tada su počele intimno se viđati. Denise je tada navodno cijelu večer u restoranu gledala u njezine grudi, a onda joj rekla da bi i sama željela ići na operaciju. Kazala je da bi je htjela vidjeti golu, pa su obje završile zajedno u toaletu. 

Tamo je situacija postala vruća. Naime, Denise je navodno gurnula Brandi uza zid nakon što joj je pokazala svoje grudi i strastveno je poljubila. Objasnila je kako joj ovaj razvoj situacije nije smeta jer su obje bile pijane, a ona je već imala takvih iskustava s drugim ženama. 

Richards ju je nakon svega zamolila da detalje susreta ne dijeli s drugima, a reality zvijezdi nije otkrila da je u braku te da se udala za Aarona Phypersa. 

Naglašava da je afera tek počela taj dan i da joj je glumica često slala poruke eksplicitnog sadržaja jer se željela s njome naći. Napominje da je veza završila nakon što su spavale zajedno na jednom putovanju te da je glumica potpuno izgubila interes za daljnje korake u vezi.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije