Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunili gledatelje

Otkrivena dobro čuvana tajna RTL-ova showa: Doris i Boris nisu tražili da ih se izbaci iz emisije

Foto: RTL
1/7
17.09.2020.
u 10:46

Par je u lipnju ove godine najavio razvod, a njihovo zajedničko pojavljivanje i to u emisiji koja je posvećena ''super parovima'' mnoge je s razlogom zbunilo.

Gledatelje RTL televizije početkom tjedna nemalo je iznenadila najava emisije ''Superpar'' u kojoj su se pojavili voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica koji će se u dvije epizode pojaviti kao celebrity par. Par je u lipnju ove godine najavio razvod, a njihovo zajedničko pojavljivanje i to u emisiji koja je posvećena super parovima mnoge je s razlogom zbunilo.

1/9

S RTL-a su odmah pojasnili da se sezona koja se trenutačno emitira snimala 2019. godine dok su još bili u braku, a unatoč tome društvenim mrežama odmah su počeli kolati komentari gledatelja kako su Doris i Boris zbog novonastale situacije trebali tražiti da ih se makne iz emisije, no oni to nisu učinili.

"Doris Pinčić i Boris Rogoznica nisu kontaktirali produkciju emisije 'Superpar' kako bi tražili izbacivanje scena u kojima su oni prikazani, niti je RTL razmatrao mogućnost izbacivanja scena s bivšim supružnicima, kao ni snimanja scena s novim celebrity parom. Dvije epizode u kojima sudjeluju Pinčić i Rogoznica u planu su za emitiranje pred kraj sezone", piše Slobodna Dalmacija.

U jednoj od najava tih epizoda može se vidjeti scena u kojoj Rogoznica u donjem rublju hoda po mračnoj sobi dok ga Doris navodi kuda treba ići. Gledatelji s nestrpljenjem očekuju vidjeti kako će se sada već bivši supružnici ponašati pred kamerama i uvjereni su da će njihovo pojavljivanje još više podići gledanost već sada popularnog showa.

Foto: RTL/Screenshot

Podsjetimo, Doris Pinčić i Boris Rogoznica ovog lipnja objavili su da se razvode te su naglasili kako i dalje ostaju u dobrim odnosima iako više nisu životni partneri, i dalje će biti prijatelji i roditelji savršene djece koju su stvorili. – Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome niti se tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju – poručili su tada. Otkako je javnost doznala da se naizgled idiličan par Boris Rogoznica i Doris Pinčić rastaje, o razlozima njihova razilaženja ne prestaje se pisati.

Oboje su prvo nijekali da je razlog razvoda preljub, a nakon što je u medije dospjela prepiska između zagrebačke glazbenice i bivše domine Alexe Ognjene i Borisa Rogoznice, sumnja se na posve drukčiji niz razloga jer ona, naime, tvrdi kako je od 2016. do kraja 2019. imala aferu s glazbenikom. O svemu se oglasio i Boris Rogoznica. – Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio muškim hormonima i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana – rekao je za medije zadarski kantautor, 33-godišnji Boris Rogoznica nakon što je u medije dospjela njegova intimna prepiska s 36-godišnjom Alex Ognjenom.

 

Komentara 2

MK
MKinkognito60
11:17 17.09.2020.

Bolesnog li društva, par se kulturno razveo bez javne svađe i blaćenja sada javni radnici čitaj novinari lešinari pokušavaju naći što prljavije detalje, a ako nisu dovoljno prljavi onda u komentarima dodaju scenario kako bi bilo još prljavije. Muka mi je od takvih javnih radnika imam za njih naziv ali bojim se kako će i ovo što sam napisao biti sankcionirano.

DU
Deleted user
10:57 17.09.2020.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica su zapravo realnost današnjih obiteljskih relacija. U nekim Evropskim zemljama sve više mladih ne sklapa brakove, a razloga kao u slučaju Doris i Borisa ima mnogo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije