Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puno emocija

Teški dani: Bivša Mamićeva supruga podijelila tužnu objavu, javila joj se i Nina Badrić

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
17.09.2020.
u 08:31

''Srećice moja, sretan ti rođendan, fališ do bola'', napisala je Vanja, a pratitelji su joj poslali brojne poruke podrške. U komentarima se javila i pjevačica Nina Badrić koja je Vanji kratko napisala "Mama" i dodala emotikone srca.

Bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat na Instagramu se prisjetila majke Dunje, koja je preminula ove godine. Za majčin rođendan objavila je posebno emotivnu poruku.

''Srećice moja, sretan ti rođendan, fališ do bola'', napisala je Vanja, a pratitelji su joj poslali brojne poruke podrške. U komentarima se javila i pjevačica Nina Badrić koja je Vanji kratko napisala "Mama" i dodala emotikone srca. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, početkom ožujka Vanja Horvat je otputovala u Ameriku na vjenčanje svoje sestre, a tamo je njezinu obitelj zatekla vijest o smrti njezine mame. Nakon vjenčanja morala je otputovati i u Meksiko, gdje je imala dogovorene poslovne sastanke, a kada se vratila u Hrvatsku, bivša supruga Zorana Mamića otišla je u samoizolaciju zbog čega nije mogla otići na mamin sprovod. – To je boljelo jače nego bilo što, ali eto idemo dalje – kroza suze je rekla Vanja u intervju koji je dala RTL Exkluzivu. Kaže kako je u Meksiku u trenutku njezina povratka bilo samo 30 osoba kod kojih se sumnjalo na koronavirus, ali nije htjela ugroziti nikoga pa je otišla u samoizolaciju.

Njezinoj mami Dunji 2014. godine je dijagnosticiran Alzheimer, a Vanjin otac, legendarni bivši rukometaš Hrvoje Horvat odlučio je preuzeti svu brigu o voljenoj supruzi i nije ni pomišljao da je smjesti u dom. Govorio je kako je to  jedini način da supruzi koja je cijeli život brinula o njemu i djeci vrati barem dio te pažnje i brige. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

BO
bolnaistina
19:12 17.09.2020.

Zar je ona jedina imala majku? Svi mi koji smo obiteljski odgojeni, a ne financijski tugujemo za svojim roditeljima.

ZI
zidov
22:16 17.09.2020.

bundeva svakom loncu poklopac a i novinar mora da dobiva lovu ili ju kara

KA
Kana
02:18 18.09.2020.

Wau, mi ne patimo za našim majkama i očevima, samo ovi odabrani, imaju emocije, ma kako možete uopće davati bublicitet takvim glupostima, a ta Badrićka, eto nekako samo sirotinju poznaje , i brine za njih. Ipak , puno je karakteraraktera ( nekaraktera ) otkrika ova CORONA, svako zlo , za neko dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije