Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIŠPET

Dalmatinski slavuji pripremaju spektakl za sve generacije u Ciboni

Koncert klape Rišpet
Foto: Hrvoje Banić
1/7
19.07.2023.
u 10:05

- Naša publika su svi. Stvarno nas slušaju sve generacije, mladi, stariji, ma svi, malo više nas vole žene...ali svi željni dobre, lipe pisme, ljubavnih nota nam dolaze na koncerte i plešu i pivaju s nama u glas. Pozivamo ih da dođu u Cibonu, da im ulipšamo jesen, poručio je Pero Kozomara.

Rišpet ili dalmatinski slavuji - kako ih od milja publika zove, pripremaju nezaboravni spektakl za sve generacije 21.10. u 20 sati u Koncertnoj dvorani Dražen Petrović, u Ciboni u organizaciji Happy FM-a. 

Hvala Happy FM-u jer nam je podrška - vjetar u leđa, budite sigurni da ćemo napraviti jedan lipi spektakl u Ciboni. Mi smo nesretni ako naša publika ode kući, a nisu se zabavili, poručio je Ivo Amulić.

No to se srećom još nije dogodilo. Momci iz Rišpeta drže titulu šarmera iz Dalmacije, i kako kažu, toga se neće tako lako odreći jer laskavu titulu im je dodijelila njihova publika.

VEZANI ČLANCI: 

Naša publika su svi. Stvarno nas slušaju sve generacije, mladi, stariji, ma svi, malo više nas vole žene...ali svi željni dobre, lipe pisme, ljubavnih nota nam dolaze na koncerte i plešu i pivaju s nama u glas. Pozivamo ih da dođu u Cibonu, da im ulipšamo jesen, poručio je Pero Kozomara.

Oni su pobjednici Splitskog festivala, čeverostruki osvajači Cesarice za najveće zabavne hitove godine u Hrvatskoj. Nagrade samo nižu, a one su potvrda da je dobar provod s njima zagarantiran. U Ciboni nastupaju u najvećem sastavu, sa najširim i najboljim repertoarom, publici pripremaju i iznenađenje otkrio je Kozomara.

Uvijek imamo dva ili tri gosta, ali neću otkriti o kome je riječ. Pjevat ćemo naravno i naše najveće hitove. Kada publika čuje ’Prsti zapleteni’, ‘Šta mi ljube oćeš kazat’ stvarno nastane opće ludilo, ‘Fališ mi’– otkidaju. U Ciboni ćemo biti mi u najvećem sastavu, napravit ćemo raspašoj totalni i totalnu ludnicu.

Miljenici publike karte za koncerte rasprodaju mjesecima unaprijed, zato svoje osigurajte na vrijeme, dostupne su putem Entrio sustava. 

VIDEO: Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu noć sam probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije