Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio detalje

Robbie Williams o psihičkom poremećaju: 'Borba je stvarna, tuga šokantna. Imam ga cijeli život'

Foto: Profimedia
1/9
19.07.2023.
u 09:15

Da Robbie ima problema sa slikom svog tijela, njegovim fanovima koji su malo dublje ušli u značenje njegovih pjesama nije bilo teško prihvatiti kao istinu kada je konačno priznao, jer u pjesmi 'Bodies' vrlo jasnim riječima govori upravo o tome. Jedan stih glasi 'Sve što smo ikada željeli je da izgledamo dobro goli'.

Pjevač Robbie Williams na Instagramu je podijelio da se bori s psihičkim poremećajem. Robbie je napisao kako pati od tjelesne dismorfije. Da Robbie ima problema sa slikom svog tijela, njegovim fanovima koji su malo dublje ušli u značenje njegovih pjesama nije bilo teško prihvatiti kao istinu kada je konačno priznao, jer u pjesmi 'Bodies' vrlo jasnim riječima govori upravo o tome. 

Jedan stih glasi 'Sve što smo ikada željeli je da izgledamo dobro goli'. Tjelesna dismorfija je, naime, poremećaj zaokupljenosti umišljenom ili malom estetskom manom koja izaziva značajnu uznemirenost ili ometa društveno, profesionalno ili drugo djelovanje. 

 

"Mogao bih napisati knjigu o čistom samoprijeziru kada je u pitanju moja slika tijela. Patim od tjelesne dismorfije i uz to ponekad imam i 18 kg previše, možete zamisliti što moja psiha vidi. Možda i ne možete. U svakom slučaju, to je je**** katastrofa. Trenutno sam mršav, ali takav kakav sam mislim si: 'Super, Rob, uspio si postati mršav i sada si star.' Borba je stvarna, tuga šokantna. Imam ga cijeli život. I neće popustiti", napisao je glazbenik i nastavio.

"Prihvaćanje samog sebe ponekad se čini teškim i nemogućim. U svakom slučaju, ne želim komplimente. I ako se netko drugi prepozna u riječima koje sam napisao, možda će nam oboje to pomoći", zaključio je Robbie i poručio da se nada da će se ljudima svidjeti njegov crnohumorni crtež. 

 

Jedan od najpopularnijih pjevača današnjice Robbie održao je nedavno dva spektakularna koncerta u pulskoj Areni. Nakon toga na društvenim mrežama je objavio fotografiju na kojoj stoji ispred Arene, te je uputio i poruku hrvatskim fanovima. 

- Hrvatska - hvala vam za dvije nevjerojatne noći. Nadam se da ću vas uskoro ponovno vidjeti, poručio je Robbie.  Obožavatelji su slavnom pjevaču u komentarima zahvalili na dolasku.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Robbie je održao dva koncerta u sklopu svoje  turneje “XXV”. Turneja “XXV” predstavlja nevjerojatnih 25 godina solo karijere jednog od najvećih zabavljača našeg vremena. Brit pop ikona i stadionska atrakcija za svoj nastup u Hrvatskoj odabrao je možda i najljepši koncertni prostor kojeg ovaj dio Europe ima. Dvije tisuće godina stari amfiteatar savršena je pozornica za dva intimna nastupa s ograničenim brojem ulaznica na kojima nas podsjeća na megahitove iz svoje cijele karijere i donosi ono najbolje iz svog opusa. Robbie Williams još jednom se pokazao kao vrhunski zabavljač, a kada je pričao o tome kako je 1990. osnovao Take That, kazao je kako je jedan petogodišnji dječak tada prvi put nabijao nogometnu loptu. 

VIDEO Rade Šerbedžija otkrio zašto je prvo odbio Angelinu Jolie, a onda ipak pristao na njezinu ponudu

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije