Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinovi

Dalibor Matanić: Krstili smo naša dva šerifa,ovo su im nova imena

Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
09.08.2021.
u 16:28

Redatelj u braku s glumicom Helenom Minić ima troje djece, a u braku su sedam godina.

Redatelj Dalibor Matanić objavio je na Instagramu fotografiju svojih sinova i napisao kako su dječaci primili sakrament krštenja i otkrio je, kako je napisao, njihova nova imena. - Danas smo krstili naša dva šerifa. Njihova nova imena su Max Viktor i Neo Dante Matanić. Matanić je sedam godina u braku s glumicom Helenom Minić s kojom ima i stariju kći Lolu.

Par se upoznao tijekom rada ne predstavi "Thelma i Louis" i ubrzo su započeli vezu koja je uskoro završila brakom i kruna svega je rođenje njihovo troje djece. Zbog svojih poslovnih obaveza i brojnih projekata koje je radio zadnjih godina Matanić nije bio kod kuće onoliko koliko je htio, pa je u jednom intervju priznao kako u je ovaj period pandemije i lockdowna u kojem smo bili, dobrodoša jer je konačno provodio više vremena s obitelji.

 

 

- Najbolje što mi je donio lockdown jest to što je moj sin Max shvatio da ima tatu. Kako sam prije stalno snimao, ovo je bila jedinstvena prilika da često budemo zajedno, i napokon jesmo. Lola, Max i Neo već su sada deset puta pametniji i od mene i od Helene. Imaju jako puno naših osobina, ali na desetu potenciju. Drago mi je što im možemo pomoći u njihovu odrastanju, ali da smo nadrapali… jesmo. - kroz smijeh je rekao redatelj.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

ME
medvedgrad
18:10 09.08.2021.

Parafrazirajući ovog režimskog autora: "Ateist hoće ići u crkvu!" "Očistimo naš grad od nevjernika!" .

DU
Deleted user
17:03 09.08.2021.

Matanić krstio djecu!??? Pa zašto? Valjda zbog par sekundi u medijima.

Avatar Asterix
Asterix
21:44 09.08.2021.

Koja su stara imena?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije