Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Crveni tim odlučno: 'Dosta smo nabrijani i izbacit ćemo jednog od plavaca!'

Foto: RTL
1/4
17.10.2023.
u 14:00

Pred natjecateljima je još jedan masterclass, ovaj put s dr. psihologije Marom Šimunović, te još jedan veliki izazov koji će se održati u dvorcu Dubovac u Karlovcu

U novom ciklusu 'Života na vagi' kandidati oba tima sve će raditi u parovima - i vježbati i vagati se, a plavci su kao pobjednici velikog izazova za nagradu mogli odlučiti tko će s kim biti u paru. 

„Okupili smo se kako bismo se dogovorili tko će ići na koga u parove“, rekao je kapetan plavog tima Martin. „Imamo dva načina - ili ćemo ići jači na jače ili ćemo kalkulirati“, rekla je Nina, a Dajana dodala: „Ja bih išla na zihericu.“ Marie nije bila zadovoljna njihovom podjelom, a crveni su uvjereni kako je došlo vrijeme da se oni pokažu u najboljem svjetlu. „Mislim da je vrijeme da netko od njih ispadne, nisu oni baš toliko bolji od nas da mi svi ispadamo, a oni ostaju na okupu. Dosta smo nabrijani i smatram da ćemo izbaciti jednog od plavaca“, zaključio je Šepić. 

VEZANI ČLANCI: 

Pred natjecateljima je još jedan masterclass, ovaj put s dr. psihologije Marom Šimunović, te još jedan veliki izazov koji će se održati u dvorcu Dubovac u Karlovcu. 

„Ovo je brdska štafetna utrka, startna pozicija je ispred dvorca, odakle ćete se spuštati nizbrdo. Kad dođete dolje, pokupit ćete uteg od 200 grama koji trebate donijeti i staviti na postolje. To je znak kolegi iz tima da krene nizbrdo. Pobjeđuje tim koji skupi pet utega na postolju. Prikupljeni utezi donose vam kilogram prednosti na vaganju, a tim koji prvi donese utege svih pet utega, poklonit će to jednom svom članu tima jer tako ostvaruje prednost protiv suparnika“, objasnili su treneri, a kapetan crvenog tima Goran zaključio: „Tko god to dobije to je gotovo siguran bod u borbi tako da je to velika pomoć.“ 

Hoće li plavci nastaviti s pobjedničkim nizom - ne propustite pogledati večeras u 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi'.

VIDEO Anđa Marić otkrila da je imala 19 godina mlađeg ljubavnika: 'Za njih je zrela žena sveti gral'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije