Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenila se

Courtney Love: Prestanite me zvati drogiranom nakazom!

courtney love
pixsell
26.05.2011.
u 14:20

Više ne živim na taj način, ti su dani iza mene – pojadala se 46-godišnja Courtney u svom posljednjem intervjuu. Pjevačica je dugo bila ovisna o kokainu i heroinu, a posljednji opijat koji joj se jako svidio bio je Adderall

Pjevačica i glumica Courtney Love nikako ne može pobjeći od prošlosti. Njezina dugogodišnja ovisnost o drogama koju je ipak uspjela pobijediti i dalje je neizbrisiva mrlja koje se, ma koliko to žarko željela, ne može riješiti.

– Prestanite me zvati drogiranom nakazom! Već sam umorna od toga da se o meni piše u tom svjetlu. Više ne živim na taj način, ti su dani iza mene – pojadala se 46-godišnja Courtney u svom posljednjem intervjuu. Pjevačica je dugo bila ovisna o kokainu i heroinu, a posljednji opijat koji joj se jako svidio bio je Adderall (tablete koji potiču hiperaktivnost). Propisao ih joj je psihijatar.

 – Kad sam vidjela da je Britney od toga poludjela, a uzimala je mnogo manje doze od mene, odlučila sam se riješiti tog smeća. I uspjela sam – kaže Love žaleći se pritom da privlači oko sebe samo problematične osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije