Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hollywood

Catherine Zeta Jones objavila fotografiju s večere na kojoj je upoznala Michaela Douglasa

catherine zeta jones
Foto: pixsell
1/10
08.08.2018.
u 09:24

Fotografija je snimljena prije dvadeset godina, točnije 1998. , a jedan od omiljenih holivudskih parova može se pohvaliti s bračnim stažom od 18 godina

Catherine Zeta Jones prisjetila se vremena kada je upoznala svog budućeg supruga, Michaela Douglasa. Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s večere na kojoj su se upoznali.

"Ovdje sam upoznala svog supruga na Deauville Film Festivalu. Ne mogu se sjetiti o čemu je točno pričao" , šalila se Catherine opisujući sliku iz koje se jasno vidi kako zaljubljeno promatra svog budućeg supruga.
 

Fotografija je snimljena prije dvadeset godina, a jedan od omiljenih holivudskih parova može se pohvaliti s bračnim stažom od 18 godina.

Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja Danny DiVita, a ubrzo nakon toga Michael Douglas rekao joj je kako želi biti otac njene djece. Dvije godine kasnije, par se vjenčao.

Oboje su 'Oscarovci'. Catherine Zeta Jones ima 48. , a Douglas 73. godine i još uvijek je u 'svijetu glume'.

Imaju i dvoje djece, 17-godišnjeg sina Dylana i 15-godišnjakinju kćer Carys, koji također žele biti glumci kao i roditelji.

"Pričali smo o tome. Želimo im sve najbolje" , kazala je glumica.

Još jedna zanimljivost o ovom paru je i ta da su rođeni na isti dan, a razlika od 25 godina nije utjecala na njihov bračni status.

Upravo zbog velike razlike u godinama tajili su svoju vezu. Sve do 1999. godine, kada je Catherine stala pred novinare, na premijeri njezina trilera 'Klopka' u Edinburgu, i jasno rekla: 'Michael je ovdje večeras iz jednog jedinog razloga - želimo javno reći da smo zajedno'.

Rijetki su mislili da će par izdržati 17 godina, no unatoč svemu, čak i malim poteškoćama u 2013. godini, kada su mediji izvještavali o mogućoj rastavi braka, slavni par je dokazao da unatoč svemu ostaju zajedno i dokazuju da njihova ljubavna priča traje i dalje.

>> Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Komentara 4

BE
berija
11:41 08.08.2018.

Draga novinarko, "...prvi put upoznala..."? Kako nekoga upoznaš drugi put, osim ako si dementan, ako si prvi put bio toliko pijan ili drogiran da imaš rupu u pamćenju? Pri primitivnom prevođenju s engleskog "met for the first time" takav se prijevod može dogoditi. Pretpostaviti je da si studirala politologiju ili novinarstvo. Za obje je struke hrvatski jezik u hrvatskoj jako važan. Ja sam primitivna, krezuba seljačina, zatucani desničar, kamenjarski kozojeb pa opet bolje baratam hrvatskim od visokoobrazovane novinarke. Dakle, trebalo je "prvi put susrela" ili jednostavno "upozanal". Niste krivi vi, mlada novinarko, već oni koji su vam dali diplomu i oni koji su vas zaposlili na radnom mjestu kojem niste dorasli. E, sad krenite ispravljati predsjedničinu izjavu povodom smrti Olivera Dragojevića.

BE
berija
11:51 08.08.2018.

Krenem čitati članak i u prvoj rečenici stoji: "prije dvadeset godina, točnije 1998. " Danas je 2018. godina. Prije dvadeset godina bila je 1998. godina. Može biti prije točno dvadeset godina. Točnije ne može biti. Može biti preciznije ili manje precizno ali nešto je točno ili nije točno. Ne može biti malo točno a ni točnije. Kao što ne može biti optimalnije, najzadnje, najprvo, najmaksimalnije, oko cirka, oko stotinjak... Molim sve koji stisnu želudac i pročitaju članak da uočene pogreške objave u komentarima. Ovakvo ponašanje novina i novinara ponižavajuće je prema svima koji ih financiraju (i ja ih financiram jer zbog otvaranja članka dobivaju novac od reklama). Osim banalne teme, jezik i stil kojim je članak napisan osigurali bi jedva dovoljnu ocjenu u prvom razredu srednje poljoprivredne škole.

Avatar naroz
naroz
18:46 08.08.2018.

hihihhi a pogledaj gsa sada kako izgleda i kako ona . On izgleda kao neki starac od 100 godina a ona sa 56

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije