Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ONI SE NE PODNOSE'

Bivši član Scijentološke crkve iznio detalje oko sukoba Travolte i Cruisea

John Travolta i Tom Cruise
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
17.04.2018.
u 21:32

- Cruise je čovjek koji jedini ima direktnu vezu prema Miscavigeu - rekao je Tighen i dodao kako je Cruise 2008. dobio medalju za hrabrost kao najveće priznanje koje može dobiti neki član, a to je naljutilo Travoltu koji je pucao od ljubomore.

Brendan Tighen (37), bivši zaštitar u Scijentološkoj crkvi otkrio je za Daily Mail detalje o sukobu dvojice najpoznatijih pripadnika ovog poznatog kulta slavnih. Kako je rekao u intervjuu, glumci John Travolta i Tom Cruise ne podnose se, a povod je taj što se bore za mjesto broj 2 u kultu, odmah iza vođe kulta Davida Miscavigea. Sve do dolaska Cruisea u kult Travolta je bio Miscavigeaov miljenik, no to se promijenilo dolaskom mlađeg glumca.

- Cruise je čovjek koji jedini ima direktnu vezu prema Miscavigeu - rekao je Tighen i dodao kako je Cruise 2008. dobio medalju za hrabrost kao najveće priznanje koje može dobiti neki član, a to je naljutilo Travoltu koji je pucao od ljubomore.

- Nije tajna da se preziru. Travolta nije bio pozvan na Cruiseovo vjenčanje s Katie Holmes - kazao je Tighen, koji je radio kao Cruiseov tjelohranitelj. U razgovoru za Daily Mail opisao je i svoje iskustvo čuvanja glumačke zvijezde.

- Katie mi je većinu vremena izgledala kao da joj je teško i kao da jedva drži korak s njim. Nikad nisam vidio nikakvu intimnost između njih dvoje - kazao je Tighen i dodao kako je Cruise perfekcionist kojem je obitelj na drugom mjestu.

Novinari Daily Maila zasad nisu dobili odgovore od dvojice glumaca.

Komentara 22

BI
bikica7
22:00 17.04.2018.

Bolesnici.

BL
blizak
06:31 18.04.2018.

Sotonisti na djelu!

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
21:46 17.04.2018.

Pederska posla !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije