Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio gležanj

Tom Cruise trpi velike bolove i to zbog scijentologije

Tom Cruise
Foto: Pixsell
1/3
25.08.2017.
u 11:25

Glumac je imao nezgodu tijekom snimanja filma "Nemoguća misija 6" i ozlijedio se, a kao pripadnik Scijentološke crkve ne smije uzimati lijekove ni tablete protiv bolova

Tom Cruise prije nekoliko dana se ozlijedio na snimanju filma "Nemoguća misija 6". Tijekom jedna od scena koje je snimao 55-godišnji glumac je nezgodno pao i slomio gležanj.

Glumac je pripadnik Scijentološke crkve koja u ovakvim situacijama ne dopušta uzimanje lijekova niti tableta protiv bolova i zato Tom trpi bolove. Zbog toga će i njegov oporavak trajati puno duže što je posebno naljutilo producente jer će se zbog  Cruisea snimanje odužiti. Dok se oporavlja glumca mora ići i na savjetovanja u Scijentološku crkvu kako bi otkrio tko je krivac za ovu situaciju, jer prema vjerovanju scijentologa nezgode i bolesti se događaju zbog osobe koja loše utječe na vas.

U ovom konkretnom slučaju scijentolozi misle kako su Tomove bivše supruge Nicole Kidman i Katie Holmes krive za njegovu nesreću.

Komentara 11

EL
EldersRealm
11:31 25.08.2017.

Zasto se ovaj kult naziva crkvom ili religijom?

Avatar jest
jest
12:19 25.08.2017.

Pa neka trpi kada je član sekte iracionalnih luđaka. Loši utjecaji, presmiješno, pa jedini je loš utjecaj na Cruisea sama sekta, barem taj dio mogu lako riješiti ali sumnjam da će mu to reći sve dok ih može financirati izdašnim donacijama.

MA
mario80
16:06 25.08.2017.

To su bolestni ljudi...!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije