Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIST NOVOSELIĆ

Basist Nirvane najavio koncert kolege: 'Ovi divljaci dolaze u Hrvatsku!'

Dave Grohl i Krist Novoselić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
19.11.2018.
u 22:21

Novoselić se našalio na račun kolege Davea Grohla, pa je objavio tweet na hrvatskom jeziku kojim je najavio prvi dolazak jednog od najvećih rock bendova današnjice u Hrvatsku

Glazbena vijest dana u Hrvatskoj najava je koncerta Foo Fightersa, jedne od najboljih rock grupa današnjice, koji će nastupiti u pulskoj Areni 19. lipnja iduće godine, ćime će otvoriti europsku turneju. Foo Fighterse predvodi Dave Grohl, bivši bubnjar Nirvane, koji ih je osnovao 1994., nakon samoubojstva Kurta Cobaina.

Vijest o dolasku Foo Fightersa na Twitteru je popratio i Krist Novoselić, nekadašnji basist Nirvane. Krist se našalio, pa je prenio najavu s Twitter profila Foo Fightersa, i na hrvatskom napisao:

- Ovi divljaci dolazu u Hrvatsku! Majka bože! Naravno, tweet je oduševio Kristove hrvatske fanove koji su mu poručilid a dođe i on u Pulu barem na odmor, a možda id a zasvira gitaru na pozornici. 

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

Komentara 5

GR
gragakarlovac
23:37 19.11.2018.

Odlicna grupa. Bilo bi super da Krist zasvira koju sa Foo’s...bravo Pula!

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:32 20.11.2018.

Krist je pravi Hrvat i katolik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije