Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI KONCERT

Sprema se rock spektakl: Foo Fightersi stižu u Hrvatsku!

Foto: Thomas Frey/DPA/PIXSELL
19.11.2018.
u 11:17

Na ekskluzivnom nastupu, s brojem ulaznica ograničenim na samo 7000, Foo Fighters odsvirat će svoj puni samostalni cjelovečernji koncert koji će trajati minimalno dva i pol sata.

Foo Fighters premijerno dolaze na ove prostore 19. lipnja iduće godine, u pulsku Arenu. Jedan od najvećih svjetskih rock bandova posljednjih 20 godina, stadionska atrakcija u svakom dijelu svijeta, za svoj premijerni nastup u regiji odabrao je možda i najljepši koncertni prostor u ovom dijelu Europe.

Na ekskluzivnom nastupu, s brojem ulaznica ograničenim na samo 7000, Foo Fighters odsvirat će svoj puni samostalni cjelovečernji koncert koji će trajati minimalno dva i pol sata.

Jedno od najznačajnijih inozemnih rock gostovanja u novijoj hrvatskoj povijesti apsolutna je poslastica za sve ljubitelje rock-glazbe, kako zbog statusa i veličine Foo Fightersa, tako i zbog lokacije na kojoj će se koncert održati.

Ljeto 2019. Foo Fighters će provesti nastupajući na manjem broju europskih festivala kombiniranih sa samostalnim koncertima, od koji je jedan upravo ovaj premijerni hrvatski, u pulskoj Areni.

Ulaznice će se prodavati od petka 23. studenoga. u 10 sati, a po osobi, odnosno transakciji, moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice. Cijene su ulaznica od 190 do 430 kuna. 

Pogledajte i mini koncert grupe Pravila igre. 


 
Ključne riječi

Komentara 4

GR
gragakarlovac
17:37 19.11.2018.

Najbolji bend na svijetu!

PR
prajdali100
18:51 19.11.2018.

Ako ovo Arena izdrži sve će izdržati ! Kuda Fightersi prođu tu trava ne raste.

Avatar dystopia
dystopia
11:35 19.11.2018.

Ovi se stvarno igraju s Arenom. Čini mi se da bu to, do sad, najjači test izdržljivosti Arene, Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije