Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 12 godina

Barbara Kolar javila se nakon otkaza i otkrila zbog čega odlazi

Foto: Instagram
1/9
06.11.2020.
u 15:35

Barbara je, inače, svoj odlazak najavila na Instagramu, a dobila je godmilu pozitivnih komentara slušatelja i obožavatelja. na Anteni je radila 12 godina, a otkrila nam je zašto je otišla.

Voditeljica Barbara Kolar mnoge je iznenadila najnovijom objavom na društvenim mrežama u kojoj je napisala da odlazi s dugogodišnjeg radnog mjesta na radiju. Barbara je na Anteni radila 12 godina, a otkrila nam je zašto je otišla.

- Nije nikakav specijalan razlog. Ono što sam mislila, kad sam bila mlađa da ću svakih pet do 10 godina promijeniti posao koji radim i mjesto na kojem živim. Ali osim što sam završila jedan fakultet i cijeli život se bavim nečim drugim, nisam baš u životu napravila nešto puno promjena. No, mislim da je nakon 12 godina, sukladno s tim što je Antena krenula u neki 'rebranding' okrenut puno mlađoj publici, sam našla shodno da možda isto i ja malo promijenim nekako eter - kazala je Barbara i dodala da se ne misli odreći radija, te da će se nakon neke pauze vratiti, ali da ne može još reći gdje. 

Barbara je, inače, svoj odlazak najavila na Instagramu, a dobila je gomilu pozitivnih komentara slušatelja i obožavatelja.

"Kraj jedne ere. Budući da sam 14.5.2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno vise od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima", napisala je Kolar. Pratitelji su joj odmah poručili da im je žao što odlazi, ali su joj poželjeli i sreću.  "Baš si me rastužila; od 2008. je prošlo puno, ali tvoju razinu elokventnosti nitko nije ni otprilike dosegao... falit ćeš, ali sretno kud god krenula", samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja.

1/20

 

Ključne riječi

Komentara 20

JO
jorgen
18:07 06.11.2020.

Ništa čudno jer Antena je stvarno postala neslušljiva za bilo koju populaciju iznad 20-e godine. Odnos voditelja prema slušateljima je katastrofalan, profesionalnost je strani pojam a broj gafova je nemoguće izbrojati. Degradirani proizvod na razini šunda.

Avatar drug Joža
drug Joža
17:03 06.11.2020.

Sad pak izgledaš anoreksično.

Avatar Hazl113
Hazl113
16:39 06.11.2020.

Pa zna se. HRT je utočište za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije