Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buran ljubavni život

Alka Vuica priznala: Mislim da su me svi moji frajeri varali, a Bajagi sam posvetila puno pjesama

Zagreb: Najavljen 15. CMC Festival
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/9
14.06.2023.
u 15:35

Glazbenica je gostujući u emisiji Ami G Show pričala o glazbi, ljubavi, prijateljstvu s Dinom Dvornikom...

Alka Vuica gostovala je u emisiji Ami G Show i pričala o svom stvaralaštvu, Madonni kojoj bi željela napisati pjesmu, o prijateljstvu s Dinom Dvornikom, a otvoreno je govorila i o svom ljubavnom životu. 

- Bio je predivan i jako puno mi je pomogao u karijeri. On je jedan od začetnika moje karijeri i on mi je pomagao s 'Laži me'. Bio je strašno talentiran. On je bio hodajući ritam, on je sve osjećao - rekla je Alka za svog prijatelja Dvornika. Otkrila je i kako je dugačak popis glazbenika kojima bi voljela napisati pjesmu, a na tom popisu nalazi se i Madonnino ime.  Otvoreno je Alka govorila i o svom ljubavnom životu te priznala kako je puno puta oprostila prevaru.

- Puno puta sam oprostila prevaru. Mislim da su me svi moji frajeri varali. Imala sam buran život, ali zanimljiv. Takve prevarante volim očigledno. Rokeri su nekada bili face, u moje vrijeme. Dan danas bih prije izabrala glazbenika nego nogometaša. Volim ih, mi smo druga raja. Kad uzme gitaru pa mi zasvira....- rekla je glazbenika u Ami G Showu. Puno puta se pisalo kako joj je Momčilo Bajagić Bajaga posvetio neke pjesme, točnije "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka", a šuškalo se i o tome kako postoji posebna kemija između nje i Gorana Bregovića....

VEZANI ČLANCI

- Bili smo mladi, pisali smo pjesme jedni drugima, bilo je tu ljubavi, neke pjesme su postale stvarno veliki hitovi. Meni je nepristojno, zašto bih govorila tko je meni što napisao. Ja vam mogu otkriti što sam ja Bajagi napisala, napisala sam ih više, ali jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi je: 'Gdje Dunav ljubi nebo" - priznala je Alka. Ne skriva u kakvim je odnosima sada s Bajagom i Bregovićem. 

- Mi smo u odličnim odnosima, Goran mi je veliki prijatelj, Momo isto, čujemo se, vidimo se kad možemo. Savjetujemo se oko pjesama, jako sam sretna što sam ljude koje sam voljela zadržala u životu jer smatram da je ljubav energija koja ne nestaje, već se pretvara u nešto drugo. Možda zaljubljenost može nestati, ali prava ljubav ne, ona ostaje uvijek - kaže Vuica. 

VIDEO Paradžiković opisala avanturu koju je prošla: Ostala sam bez benzina, pa shvatila da nemam novčanik

Komentara 5

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
15:54 14.06.2023.

Glavno da ti njih nisi varala... Ne zelis valjda reci da su ti tvoji bivsi bili poznati po tome da nisu promiskuitetni? Ne znam kakv tebe bije glas glede tog pitanja, al znam kakav bije glas neke od likova s kojima si bila u vezi... Tako da je i ovaj clanak apsurdan kao i 99% ostalih budalastina koje ocito citam samo zato da bi bio jos gluplji nego sto vec jesam ..

DI
dino85
16:11 14.06.2023.

To je u branži u kojoj si radila kao dobro jutro, to sigurno znaš i sama iz iskustva, poslije odrađenog posla ajd da odradimo još ono, ako ti se da a meni se da, ajd nemoj biti zabušant, pa onda ajd bog do sutra.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:32 14.06.2023.

A kaj je a Oliverom Mandicem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije