Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIPA FASHION.HR

Put Aleksandre Dojčinović u dizajnerske 70-e

20.03.2015., Zagrebacki velesajam, Zagreb - Bipa Fashion.hr, cetvrta vecer, revija Aleksandra Dojcinovic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
22.03.2015.
u 11:38

Dizajnerica modno proljeće vidi u bubi kragnama, karo uzorku i čipki krupne teksture

Bubi kragne velikih dimenzija i krupni ukrasni zlatni gumbi visokoga sjaja kolonizirali su ideju dizajnerice Aleksandre Dojčinović da ovog proljeća i ljeta žene vrati u modne 70-e, naravno na svoj način. Odmah je to bilo jasno na samostalnoj reviji četvrte večeri Bipa Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu. U prvom je redu sjedila Severina odjevena u boje sukobljene s Aleksandrinom puno mirnijom, pastelnom paletom s izletima u ciglaste i duboko crvene tonove.

– Severina je sva u Valentinu, rekao nam je njezin stilist Petar Trbović.

Valentinova široka suknja, širokih pruga žarkih boja, opasan je kradljivac pažnje. Može zasjeniti osobnost žene koja ju nosi. Ali ne i Severininu... Alex Dojčinović i dalje obožava čipku, pa su tu haljine s 3D čipkom dosad najkrupnijih tekstura. Činilo se da možemo ubrati cvijeće s njih... Nešto je plića i tanja čipka na suknjama midi dužine koje spaja s bluzama bez rukava, velike bubi kragne ili s plastronima različitih oblika. Takvi se detalji ponavljaju i na haljinama. Na njih su aplicirani i drugi 3D ukrasi u stilu 70. Dizajnerica je uvela i klasični karo uzorak kojega i dalje u ovim krajevima nazivamo kuhinjskim makar bio i stiliziran i blažih boja od ubojite crveno-bijele kombinacije. Još se nismo oporavili od "country and western" kolekcije Borne Rajić s takvim dezenom, pa smo strepili. No Alexine zvonaste hlače visokog struka dopunjene dobrom majicom s bubi kragnom primirile su nas...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije