0 6°C
 • nista_ne_znam:

  I još nešto, s one strane vojna industrija nešto radi. Jesu projekti iz sfrj, ali ipak. Kod nas osim Hs produkta i Šestan Buscha šta ima?

 • Avatar revizor
  revizor:

  Živim na granici s jednom državom EU.Nije Slovenija. 100 km u krugu nema niti jedne vojarne ,niti jednog vojnika. Da nas susjedi požele napasti, s jednim lovačkim društvom došli bi do Zagreba. Toliko o sigurnosti nacije. Naravno da se cijeli ... prikaži još!i prostor uz granicu godinama prazni, stanovništvo odlazi,bježi . Među ostalim jer se osjeća nezaštićeno i nesigurno.

 • PaterT:

  Ako je Ivankovic to napisao poslije serije svojih clanka u stilu "...dobili smo mocne Kiowe" (a da nije istovremeno primjetio kako nam trule jedan od najkompleksnijih vojnih sustava koje smo posjedovali - Mi-24), ocito je voda dosla i vise nego ... prikaži još! do grla. Toliko o nasem NATO emisarenju hrvatskih politickih elita, koje ne shvacaju da smo za anglosaksonce, germane i frankofone - samo jedno malo slavensko, rascjepkano i pokoreno pleme, cije su voske pridruzene njihovima, da im sluze... kroz NATO.

Još iz rubrike Premium

16
Milan Ivkošić

Hoće li Kolindi potpora HDZ-a škoditi ili koristiti?

Andrej Plenković
Mislav Šimatović

Čak dvije referendumske bitke u godini Plenkoviću su previše

4
Nino Raspudić

Je li Milan Bandić jači od Milana Bandića

17