Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA SRBIJANSKOG PREDSJEDNIKA

Vučić komentirao zabranu ulaska vojsci Srbije u Hrvatsku

07.09.2019.
u 12:54

Poručio je da je ponosan na borbu srpskog naroda koji se borio protiv okupatora dok su ih drugi cvijećem dočekivali.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić komentirao je zabranu ulaska delegacije vojske Srbije u Hrvatsku koja je krenula u Jasenovac te rekao da bi umjesto riječi, možda bolji odgovor na taj potez bila izgradnja memorijalnog centra u Gradini. 

"Da nam nitko ne bi zabranio da odamo počast jasenovačkim žrtvama, to ćemo napraviti na teritoriji Republike Srpske u Donjoj Gradini, da nešto ostane iza nas", rekao je Vučić, javlja RTS.  

Istaknuo  je da je važno da, onoliko koliko poštujemo svoje žrtve, pokažemo poštovanje i prema tuđim. 

"Neka rade svoj posao i natjeraju nas da mi što brže napravimo svoj posao", dodao je Vučić. Kaže da razumije da se Hrvatska ne želi prisjećati prošlosti i Drugog svjetskog rata. "Izjave koje sam čuo u Poljskoj bolje da ni ne komentiram", naveo je.  

"Ponosan sam na borbu srpskog naroda jer se srpski narod borio protiv okupatora. Marionetska vlada koja je postavljena, postavljena je nakon žestokog otpora i bombardiranja Beograda. Neki drugi su ih cvijećem dočekali, pa sada ne bi da se sjećamo što se zbivalo", rekao je Vučić.

Video: Vučić i Putin u Beogradu

Ključne riječi

Komentara 230

Avatar Zzzz
Zzzz
13:07 07.09.2019.

Srbija je izumitelj rata, agresor i kreator genocida, napali su Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, Hercegovinu i Kosovo, iza sebe su ostavili stotine masovnih grobnica, logora, silovane žene, pljačku i palež, Amerika ih je zbog svega toga bombardirala, dok ih je Haag osudio na 1200 godina zatvora. Srbija nažalost nije doživjela K od katarze, umjesto katarze oni su rehabilitirali Dražu i druge zločince, njihovo stanje uma je potpuno isto kao devedesetih. Prema tome na ovim prostorima nikad neće biti mira dok god se ne ispričaju za agresiju i zločine, dok ne kažu gdje su kosti naših nestalih i dok ne plate ratnu štetu koja je veća od 40 milijardi eura.

DU
Deleted user
13:05 07.09.2019.

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije i sudionik u velikosrpskoj agresiji na Hrvatsku

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
13:07 07.09.2019.

Tko je zadnji bacao cvijeće na tenkove, koji su ubijali i ljude i kuće i na kraju cijeli jedan grad?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije