Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Zvonimir Boban: Ruža će još više uljepšati naš veseli dom

boban
Pixsell
01.12.2009.
u 20:50

Dok se Leonarda oporavljala nakon porođaja, Zvone je u društvu obitelji i uglavnom prijatelja nogometaša proslavio rođenje svoje kćeri Ruže. Društvo se okupilo u restoranu Vinodol u Teslinoj ulici, koji vodi njegov stariji brat Dražen.

Sićušna Ruža otvorila je oči s prvim zrakama sunca koje se jedva probijalo kroz oblake u ponedjeljak 30. studenoga. Tata Zvone, pošto je svojih četvero djece odveo u školu, vrtiće, na čuvanje, poljubio je suprugu Leu.

– Supruga se osjeća odlično, kćerčica Ruža sitna je, ali čvrsta – presretno je obznanio slavni kapetan kockastih Zvonimir Boban. Peto, a prvo dijete koje je Leonarda rodila nakon potpomognute oplodnje, poseban je trenutak nakon silne upornosti, želje i volje Bobanovih da uz posvojenu djecu dobiju i svoje dijete.

Nogometno društvo

– Mi smo sretna obitelj, a Ruža će samo uljepšati naš veseli dom – kazao je jučer Zvone Boban. Dok se Leonarda oporavljala nakon porođaja, Zvone je u društvu obitelji i uglavnom prijatelja nogometaša proslavio rođenje svoje kćeri Ruže. Društvo se okupilo u restoranu Vinodol u Teslinoj ulici, koji vodi njegov stariji brat Dražen. Uz janjetinu te druge specijalitete bilo je to pamtljivo dnevno druženje. Uz Bobana, najslavniji gost bio je Robert Prosinečki, koji živi u blizini te kojeg lakše tegobe sa zdravljen ipak nisu zaustavile da ne dođe, zagrli i čestita svom nekadašnjem suigraču i kapetanu. Uz Prosinečkog bili su tu Zvonini suigrači iz juniorskih dana – Fabijan Komljenović, Nikola Jurčević, Branko Berišić, šurjak, također igrač Damir Jurković, a uglavnom je društvo veći dio dana razgovaralo o nogometu. Slavlje su uveličali i Zvonini roditelji Marija i Marinko pa je proslava rođenja male Ruže doista bila posebna. Zvone je pozvao uglavnom prijatelje s kojima je u svakodnevnu kontaktu, s kojima jednom u tjednu igra nogomet u Klinčeku, a s nekima odigra i poneki teniski meč.

Bodalec pjevao “Ružu”

Tijekom popodnevnih sati društvu se pridružio i Mladen Bodalec, pjevač legendarne zagrebačke rock-skupine Prljavoga kazališta. Bio je to dar prijatelja Zvoni u povodu rođenja kćeri. M. Bodalec u jednom je trenutku spontano zapjevao “Ružu”, glasovitu pjesmu slavnog sastava iz Dubrave.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stampedo
07:55 02.12.2009.

Komentar je suvišan- samo ne čitaju ovo oni koji bi trebali da shvate što rade ljudima koji žele i vole djecu. Svaka čast- tek Boban je bio slavan \"vatreni\" ne kockasti- mala razlika ali bitna!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije