Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Žene ponekad glume orgazam iz nekoliko razloga, a evo koji znakovi to otkrivaju

Shutterstock
14.12.2020.
u 23:12

Ako ne znate kako to prepoznati, obratite pažnju na ove tri stvari.

Da žene nerijetko glume orgazam, odavno je poznato. Dva su najčešća razloga - ne žele povrijediti partnera, baš suprotno, žele mu podići ego ili žele da odnos završi što prije. Muškarci će često reći da ne znaju kako primijetiti da je žena to napravila, a Complex otkriva nekoliko znakova.

Obratite pažnju na izraz lica i disanje
Kada doživljavaju vrhunac, ljudi obično naprave neki čudan izraz lica, mogu se zacrveniti, proizvesti svakakve zvukove, a disanje je ubrzano i nimalo usklađeno. Ako vam se čini da je izraz lica namješten, a disanje previše usklađeno vrlo vjerojatno je da žena glumi.

Nakon odnosa nastane tišina
Ženama je gotovo uvijek nelagodno kada ovo naprave i svjesne su toga, pa će se nakon odnosa nekako povući i vjerojatno šutjeti. Kada zaista doživi vrhunac, teško da će skidati osmijeh s lica.

Izbjegava kontakt očima 
Ako pogleda u stranu ili žmiri i nema intenzivnog disanja ili grčenja tijela, odglumila je orgazam. To što izbjegava kontakt očima daje naslutiti kako se osjeća krivom što nije bila iskrena.

Započinjete svaki dan sa šalicom kave? Stručnjakinja kaže da to nije dobar odabir.

Orgazam od 1.8 milijuna dolara: Ovo je najskuplja seksi igračka na svijetu

1/3
Ključne riječi

Komentara 5

SJ
Sve je uzalud
05:37 15.12.2020.

...lijenim i emocionalno nepoduzetnima se to događa.....te žene moraju naučiti doživjeti orgazam....a sretnice su one koje to mogu bez problema...iz gena...te sretnice je divno imati pored sebe... kad bi o ženskom orgazmu ovisilo produženje vrste....bilo bi nas 12 na planetu....ne bi trebao Bill Gates da vrši depopulaciju...

AV
Avimm
23:46 14.12.2020.

Moja koferusa iz Bosne glumila je 8god i bila vjerna ljubavniku muslimanu,kad sam je istjerao na ulicu onda je rekla ,,ti si sigurno nasao ljubavnicu zato se tako ponasas,,

MO
montello
20:47 15.12.2020.

ne vole sex non stop za razliku od muskaraca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije