Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stalno na dijeti

Žene ne vole ići u restorane jer ne mogu izbrojiti unos kalorija

djevojke
Photos
28.07.2010.
u 15:24

Čak i kad biraju zdrave obroke u restoranu, žene nikada ne mogu biti sigurne koliko grama masnoće ima u salatnom preljevu.

Žene ne vole jesti u restoranima jer ne mogu kontrolirati i izbrojiti kalorije koje unesu. Stoga pojedu više nego što su namjeravale, pokazuje novo istraživanje tvrtke Alli koja proizvodi pilule za mršavljenje.

Čak i kad biraju zdrave obroke u restoranu, žene nikada ne mogu biti sigurne koliko grama masnoće ima u salatnom preljevu. Gotovo polovica žena priznala je da se osjeća krivima poslije odlaska u restoran, a trećina ih to i izbjegava jer pojedu i dvaput više od onoga što bi pojele kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 7

LB
light_blue
16:18 28.07.2010.

ako vec objavljujete ovakve informacije, napisite barem gdje su ta istrazivanja to pokazala i na koje se trziste ono odnosi! odite na trg Bana Jelacica i pitajte zene jel idu u restorane, pa cete vidjeti koliko je ovaj clanak samo ispunjavanje prostora!

DA
daniela
16:34 28.07.2010.

kakve su ovo gluposti! Zasto od zena radite glupace....

Avatar Robertissimo
Robertissimo
16:11 28.07.2010.

Ovo je obična bolesna američka glupost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije