Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na se, a ne poda se

Žene bi apstinirale 15 mjeseci od seksa za ormar pun odjeće!

seks
Thinkstock
20.05.2010.
u 11:00

Gotovo 70 posto ispitanica vjeruje u ljubav na prvi pogled kada je riječ o pronalasku savršene odjeće, dok ih, kada je riječ o muškarcu, u ljubav na prvi pogled vjeruje 54 posto.

Za većinu žena izabrati između seksa i nove garderobe nije teško – izbor će pasti na šoping. Većina ih je čak spremna apstinirati 15 mjeseci za ormar pun nove odjeće, rezultati su američke ankete. Dva posto ispitanica, od njih tisuću iz deset američkih gradova, izjasnilo se kako su spremne odreći se seksa na čak tri godine za novu garderobu, a 61 posto žena reklo je kako bi se osjećale gore da izgube omiljeni komad odjeće nego da nemaju seksualne odnose mjesec dana.

Anketa je također pokazala kako omiljeni komad odjeće često traje duže nego ljubavna veza. Žene u dobi između 18 i 54 godina u prosjeku drže svoj omiljeni komad odjeće u ormaru 12 i pol godina, godinu dana duže nego što im je trajala najduža veza. Gotovo 70 posto ispitanica vjeruje u ljubav na prvi pogled kada je riječ o pronalasku savršene odjeće, dok ih, kada je riječ o muškarcu, u ljubav na prvi pogled vjeruje 54 posto.

Gotovo polovica žena izjavila je kako im njihov omiljeni odjevni predmet daje više samopouzdanja i pomaže im da se osjećaju više seksi nego što to čini njihov partner.

Ključne riječi

Komentara 23

TH
than
23:59 20.05.2010.

Pa nista cudno. Radi se o sponzorusama (kako bi rekao moj susjed - moderne k.....). Sve ostale se ne bi slozile sa time.

Avatar Romano37
Romano37
06:06 21.05.2010.

Ženama odgovara inteligentan, potentan i solventan Apolon !

Avatar kresimir*
kresimir*
22:31 20.05.2010.

Cudna je ta Amerika ( zemlja proleterska ) kad im zene koriste razno razna pomagala umjesto konkretne stvari. Nagradno pitanje. Ako amerikanke koriste razno razna naguravala kaj onda rade amerikanci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije