Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem

Žena se požalila: 'U 17 godina braka s partnerom, orgazam sam doživjela samo 8 puta'

shutterstock
02.12.2020.
u 21:07

Probala mu je to reći, ali ništa se nije promijenilo.

Kolumnistica Chloe Madeley na portalu The Sun odgovara na probleme vezane za ljubav i seks, a ovoga puta javila joj se žena i požalila kako je u 17 godina braka s partnerom samo osam puta doživjela vrhunac za vrijeme odnosa. 

"Slažemo se odlično i puno smo toga proživjeli zajedno, ali veliki je problem nastao u našoj spavaćoj sobi. Orgazam sam doživjela tek osam puta i to uz pomoć igračke. Volim ga jako i ne želim prekinuti naš odnos, ali ovo moramo promijeniti. Pokušali smo razgovarati o tome, ali ništa se ne mijenja. Čak sam počela maštati o seksu s drugim muškarcem", napisala je žena.

Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

"Ne mislim da razmišljaš o drugim muškarcima samo zbog nezadovoljstva u krevetu već i zato jer si 17 godina u braku. U tome nema ništa loše, sve dok samo maštaš. Mislim da bi suprugu trebala jasno dati do znanja koje tehnike ti pomognu da doživiš orgazam, a koje ne. Jednom kada vidi da te uspio zadovoljiti, reci mu da postane malo kreativan. Postoji stvarno bezbroj načina da se međusobno zadovoljite", odgovorila je Chloe.

Orgazam nije povezan samo sa seksom, evo kako ga još možete doživjeti:

1/1
Ključne riječi

Komentara 2

IZ
Iznogud
06:45 03.12.2020.

nek si onda zamisli kak je tek onim ženama koje su orgazam doživjele 5 ili 6 puta, i koje joj sad zavide...

TR
tratincica68
02:07 03.12.2020.

dodi kod mene imat ces ga svakih 15 minuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije