Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba pomoć

'Žena me prevarila s najboljim prijateljem našeg sina. Ne mogu je pogledati u oči'

Shutterstock
15.04.2020.
u 23:00

U braku su već 25 godina, ali on sada ne zna što napraviti kada je saznao da ga je njegova žena prevarila - i to sa sinovim prijateljem.

Jedan muškarac upitao je Deidre za pomoć kada je saznao da se njegova supruga poseksala s najboljim prijateljem njihova sina. Ona sada moli njega da je ne izbaci iz kuće, ali on ne zna što napraviti i treba pomoć i savjet stručnjaka, prenosi The Sun.

“Vjenčani smo već 25 godina, ja imam 48 godina, a moja supruga 43. Imao dva sina od 18 i 22 godine. Uvijek je bila zavodnica i voljela je očijukati. Kako su naši sinovi odrastali, voljela je očijukati i s njihovim prijateljima. Svima je bilo smiješno pa mi nije smetalo. Bila je to nevina zabava”, započeo je.

Pogledajte kako Hrvati sve više povećavaju penis bez odlaska pod nož:

Primijetio je da je njegov stariji sin postao je jako hladan prema svojoj majci, ali svaki put kad ga je upitao za to rekao je da ne želi pričati o tome. Nakon što se i njegov mlađi sin pokazao isto ponašanje, pomislio je da je samo zbog hormona i da će brzo proći. Jedan dan njegov stariji sin je došao doma s modricom na oku, a kada ga je pitao za to samo je spomenuo svog najboljeg prijatelja.

“Upitao sam svoju ženu za to, ali mi je samo drsko odgovorila. Kada smo te večeri bili u krevetu, počela je plakati i priznala mi je da se poseksala sa sinovim najboljim prijateljem. To se dogodilo dok sam ja bio na poslovnom putovanju. Moja žena otvorila je bocu vina i pričala mu kako je usamljena te su se poseksali u našem dnevnom boravku, a onda ih je uhvatio naš sin. Sada ne mogu gledati svoju ženu, ali smo zatvoreni zbog koronavirusa. Rekao sam joj da želim rastavu”, rekao je. 

Deidre mu je odgovorila: “S pravom ste ljuti trenutno, ali sada nije pravo vrijeme za velike životne odluke i promjene. Vaša žena je bila u krivu što je spavala s prijateljem vašeg sina, ali raskidanje braka i obitelji bilo bi grozno za sve. Ne krivite vaše sinove za odanost prema majci, bilo bi im jako teško priznati istinu. Brak od 25 godina je teško za odbaciti. Razgovarajte o vašim osjećajima te se dogovorite za primirje barem dok ste u izolaciji, a nakon toga krenite na bračnu terapiju.”

Pogledajte savjete kumica s Trešnjevačkog placa za vječnu ljubav:

Ključne riječi

Komentara 5

SO
Sir Oliver
08:54 16.04.2020.

Sutnuti napolje uspaljenu!

Avatar Krile102
Krile102
07:15 16.04.2020.

Bas me zanima sto bi im to bracni savjetnik rekao

NA
najljepšiji
03:04 16.04.2020.

Sumnjao je da su hormoni koji luduju krivi za ponašanje nekoga od 20 godina? Čovječe...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije