Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije siguran

'Poseksao sam se sa suprugom od kolege, sada ne znam što napraviti'

Shutterstock
04.02.2020.
u 20:00

Nekoliko mjeseci imao je aferu s njom, ali sada želi ozbiljnu vezu.

Ovaj dvadesetogodišnji muškarac tražio je psihoterapeutkinju Deidre za pomoć kada je spavao sa ženom njegova prijatelja i kolege.

"Sve je počelo prije dva mjeseca. Bilo nam je jako stresno na poslu, pa me kolega pozvao na piće s njim (33) i njegovom suprugom (33). Popili smo jako puno pića i otišli u njihov stan kako bi naručili pizzu."

Nakon što su pojeli, njegov kolega otišao je spavati, a njegova žena mu je pokazala dodatnu sobu gdje bi mogao prespavati. Otišao je na zahod i kad se vratio, ona je sjedila na krevetu. Kaže kako joj nije mogao odoljeti i poseksali su se.
"Bilo je odlično, ali osjećao sam se krivo. Otišao sam dolje po čašu vode i kad sam se vratio ona je ležala gola na pokrivaču. Stvarno nisam mogao odoljeti i opet smo se poseksali."

Sljedećih nekoliko mjeseci nalazili su se za seks, ali se on osjećao loše i neugodno pa je prekinuo s njom. No, ona nije htjela odustati i slala mu je svoje gole slike te su nastavili svoju aferu. Sada traži pomoć od Deidre jer ne zna trebali sve priznati kolegi i biti s njegovom ženom ili i dalje sve raditi iza njegovih leđa.

Deidre mu je odgovorila: "Naravno da bi trebali prestati. Imate li dojam da ona želi nešto više od seksa? Ona sad ima sve - siguran brak i odličan seks s vama, ali sumnjam da se dugoročno vidi u tom odnosu s vama."

Savjetovala mu je da odmah prekine aferu jer što duže traje, veće su šanse da njen muž sazna. Također ga ova veza spriječava u pronalasku svoje prave djevojke koja će ga voljeti.

Pogledajte kako Hrvati povećavaju penise bez odlaska na operaciju:

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar dovidovic
dovidovic
23:35 04.02.2020.

Zašto ste obrisali moj komentar s pitanjem kome trebaju ovakvi članci?

ZA
!zagreb!
23:18 04.02.2020.

To je taj moral naprednog svijeta.

KE
KellyJelly
23:52 04.02.2020.

Ono kad markiras svaki sat hrvatskog, a ipak dobijes posao u novinama ftw

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije